Podpoř Trutnov Trails: dostavme společně Kozí trail

Autor: Keli, vydáno: 17.9.2016

Nebaví tě štěrkem vysypané dálnice v mnoha trail centrech a chceš jezdit na pořádných přírodních trailech? Trutnov Trails takové má. Ale bez pomoci náš všech se budou rozvíjet pomalu. Není to totiž trail centrum postavené na dotacích a postavené za vidinou zisku, je to spíše centrum od jezdců pro jezdce.

Trutnov Trails píšou svoji historii od roku 2014, kdy místní nadšenci začali stavět dráhy na kopci Čížkovi kameny nad Trutnovem, v současnosti jsou zde již tři traily a na na dostavbu jednoho z nich shání Trutnov Trails peníze pomocí sbírky na portále HitHit.com.

O co jde? Více v popisu projektu Dostavme společně Kozí trail:

Máme schválenou dostavbu Kozího trailu! Hledáme touto cestou pomoc, při našem dalším kopání trailů a tahání kamenů. Rádi bychom konečně dokončili Kozí trail, bez vaší pomoci to ale nezvládneme, proto jsme přišli na Hithit.

Podpořte nás a získejte zajímavé odměny!

Co se nám nyní honí hlavou?
Minulé léto nám tu kluci z IMBA pomohli natrasovat sekci Kozího Trailu, tu už jsme úspěšně, včetně parádního wallridu vybudovali, a rádi bychom trail dotáhli až na Sedmidomí k parkovišti. Bohužel nemáme žádné pravidelné příjmy a vše financujeme z příspěvků od našich příznivců, bikerů z českých lesů, ale i těch zahraničních, kteří za našimi ryzími traily neváhají cestovat stovky kilometrů. Kladné ohlasy a chvála na parádní flow, které najdete na Kozím trailu nebo na brutální Whistler sekci (Trail pod Jeskyňkou), kterou se někteří nebojí nazývat nejtěžším trailem v zemi, v nás budí naději, že by se nám částku mohlo s vaší pomocí podařit vybrat.

A proč Hithit?
Abychom to shrnuli, rádi bychom vybrali finance na dokončení kozího trailu, a pokud budete dost štědří, tak i na zdokonalování a údržbu trailů stávajících. Možná (nechceme nic slibovat) začneme dokonce připravovat i něco nového a ještě lepšího.

Podpořit dostavbu můžeš i malou částkou, každá koruna se počítá – více na HitHit.com.

Diskuze

  • anonymní uživatel tcq 18.9.2016 v 21:24

    Slo by rozepsat, jak dospeli k te castce? Tedy na proc zrovna 125k?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí