MojeKolo

Video: Martin Brza - vítěz české Czech Downhill Tour na domácím písečku

Autor: Keli, vydáno: 7.10.2016

Martin Brza je prvním rokem v juniorské kategorii. Po vítězství loňského Mistra ČR v kategorii žáci jsme prostě chtěli zjistit, co v něm vězí. Zatím se Márty pořád rozkoukává. Když na sobě ale pořádně mákne, rozhodně o něm ještě uslyšíte.



Pro ty z vás, kteří Mártyho neznají, se nám krátce představí:

Ahoj, jmenuji se Martin Brza, je mi 15 let a jsem z Prahy. V roce 2016 jsem začal jezdit za team Banshee Bikes/CharvatBros. Rám Banshee Legend mi okamžitě sednul svojí geometrií.

Letos jsem jel tři Evropské poháry, kde jsem se umísťoval kolem 10. místa. Bral jsem to jako přípravu na příští rok, kdy bych se chtěl výrazněji prosadit. V Čechách jsem jel Big Mat Czech Downhill Tour (junioři do 18-ti let), která se skládala z pěti závodů. Celkově se mi povedlo tuto sérii vyhrát, což si velice cením.

Když nejezdím do bikeparků, tak mám 5min od domu „bikepark“ Hostivař, kde máme spoustu skoků, klopenek a různě obtížných pasáží, které tam i s kamarádem rozšiřujeme.

Zjistil jsem, že není důležité jenom jezdit, ale taky mít fyzičku a být na sezonu kondičně připraven. Letos jsem to trošku podcenil, ale do příští sezony to napravím.

V přípravě na závody se zaměřuji na správnou techniku jízdy, čtení tratě a nacházení správné stopy. S tím mi pomáhá hlavně Matěj Charvát jako zkušený závodník.

Diskuze

  • anonymní uživatel Kerda 7.10.2016 v 16:25

    Nafoukanec... tady má holt někdo chudý rodiče no!

  • anonymní uživatel kk 7.10.2016 v 22:25

    takových uz bylo, přeju ti to ????

  • anonymní uživatel Michal 8.10.2016 v 16:08

    Bohatý řidiče? Možná. No a? Má to štěstí, že může od mala dělat co ho baví a dělá to dobře. Jen tak dál Márty:-)

  • anonymní uživatel Štika 9.10.2016 v 12:11

    Kerdo zábal to,hejry tu nechceme...klučina je borec

  • anonymní uživatel nesquick 9.10.2016 v 15:30

    super ježdění, parádní video! jen tak dál

  • anonymní uživatel Kachna 10.10.2016 v 14:26

    Co je to za argument nafoukanec? Znas ho snad? A ze rodice vis o nic neco? Radsi nic nekomentuj a uzirej se v zavisti zaprdenej cechacku .....

  • anonymní uživatel Martin (klausner.m (a) seznam.cz) 14.10.2016 v 18:40

    Kerda,je total vul. Paradni sezona Martine,ale bacha,za chvili budou v juniorec i letosni mladeznici a zacne boj o bednu ;-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí