Report + video: AIRBAG HERO 2 - dirtový závod centru Košic

Autor: Airbag Hero, kategorie: Report, vydáno: 8.10.2016

O poriadnu dávku adrenalínu priamo v historickom centre Košíc sa v druhú septembrovú sobotu postaralo podujatie s názvom AIRBAG HERO 2. Extrémne výkony bikerov skákajúcich do obrovského airbagu obohatené o zímnú nádielku v podaní snowboardistov a freestyle lyžiarov nenechali nikoho chladným a už z diaľky pútali pozornosť a lákali davy divákov.

Zárukou toho, že sa bude na čo pozerať boli okrem iných snáď najzvučné mená slovenskej freestyle mtb scény ako Jakub Jágrik a Roman Pichnarčík, ktorý si nič nedarovali a pravidelne nechávali divákov v nemom úžase. Z tohto súboja nakoniec vyšiel víťazne Roman, ktorý si bral domov do Starej Ľubovne prizemoney a titul Airbag Hero v kategórii elite. Kategóriu rookie ovládol Patrik Benko zo Sabinova.

V kategórii bmx elite prekvapil a titul Airbag Hero získal Kamil Lőrinc, ktorý len o malý kúsok, ale zaslúžene vyfúkol víťazstvo Erikovi Krotkému. Veríme, že o rok v tejto kategórii uvidíme súťažiť aj mladého, iba pätnásťročného košičana Daniela Sawu, ktorý získal titul Airbag Hero v kategórii rookie.
AIRBAG HERO bola bez debát podarená akcia, ktorá umožnila aj menej skúseným jazdcom skúsiť triky, na ktoré by si bez airbagu netrúfli. Veríme, že sa na ďalšom pokračovaní seriálu AIRBAG HERO vidíme minimálne v takom hojnom počte ako tentokrát. Ak chceš vidieť o čo si prišiel, sleduj oficiálne video z podujatia.

Foto: Miro Tomčík, Zuzka Petrušková
Video: Tomáš Lazorík

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí