Report: Bikepark Peklák uzavřel sezónu efektní večerní akcí

Autor: Maliňák, vydáno: 11.10.2016

Právě uplynulý víkend byl posledním letošní sezóny na Pekláku v České Třebové! Navzdory vlezlému přeháňkovému a studenému počasí se našla hrstka nadšenců, co se sjeli zařádit a rozloučit se se sezónou.

Letos jsme chtěli na toto klání udělat nějakou novinku a tak jsme využili nedávno nově otevřené trati Airline, která je celá natažená po sjezdovce. To nám umožnilo využít osvětlení, které zde v zimě slouží k večernímu provozu a my tak mohli uskutečnit večerní bikovačku! Běžná provozní doba byla v sobotu prodloužena až do 21. hodiny. Vzhledem k tomu, že teď už je v sedm tma jak v pytli, mohli jsme si vychutnat dobré dvě hodiny nočního řádění.

Kamarád Vašek Čermák si tuto příležitost nenechal ujít a tak se chopil své zrcadlovky a šel tu parádu s námi zvěčnit. Jízda byla skvělá, trať mokrá a místy na nás čekala na dopadu trochu tma, což přidalo na adrenalinu, ale zážitek to byl nevšední!

Děkujeme všem za podporu našeho bikeparku! Nastává opět období prací a připrav na další sezónu a my se budeme ze všech sil snažit, aby se vám u nás líbilo i nadále a mohli jsme na jaře naservírovat co nejvíc novinek! ;-)

Za Peklák crew Maliňák



Foto: Vašek Čermák, kompletní galerie na Foto-by-DJ

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí