Obnov si svůj botník s Five Ten

Autor: Elementstore.cz, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 2.12.2016

Sezóna je za námi a pokud i tvoje boty mají své nejlepší dny za sebou a jsou zralé na výměnu, máme zde pro tebe několik tipů od značky Five Ten. Představovat tuto značku je asi zbytečné, od roku 1985 tvoří světovou špičku v lezečkách, botkách na lezení na skalách a když přišla s obuví na kolo, tak i zde se okamžitě dostala do čela.

Portfolio Five Tenu je široké a jenom samotná oblast bajků obsahuje desítky modelů, osazenstvo obchodu Elementstore.cz, jediné speciálky na boty Five Ten v ČR, se pro nás snažili vybrat to nejzajímavější, co je k mání u této značky.

Five Ten Kestrel Lace

Prvním modelem, který si představíme je bota pro ty, kteří vyžadují nekompromisní spojení nohy s kolem, tedy jezdce využívající nášlapné pedály. Five Ten Kestrel Lace je vylepšeným nástupcem modelu Kestrel. Oproti svému předchůdci přichází s novou směsí podrážky Stealth S1 a také se stahovacím páskem přes tkaničky – ano, přes tkaničky, model Lace opouští stahování Boa a je pouze v tkaničkovém provedení. Dalším rozdílem je i o 15% menší tuhost, takže chůze bude pohodlnější než u Kestrelu s Boa. A co potěší nejvíce, cena Kestrel Lace je o čtvrtinu nižší než u původního Kestrelu. Navíc s hmotností pouze 410 gramů patří tyto tretry mezi nejlehčí v kategorii SPD bot pro sjezd či enduro.

Five Ten Freerider

Chceš jedny boty jak na chození, tak na bajka? Pak je tu osvědčený model Freerider, nejoblíbenější bota díky své univerzálnosti. Je totiž výtečná na chůzi a přitom ještě líp drží na platformových pedálech – to díky podrážce Stealth Phantom s klasickým fivetenovsky tečkovým vzorem. Tradičně kvalitní zpracování, například kompletní obšití podrážky – Freeridery se ti nerozlepí, a kombinace materiálů kůže a syntetické síťoviny zaručí výdrž na dlouhá léta.

Freeridery jsou v několika barevných provedeních a to jak pro kluky, tak i pro holky, Five Ten Freerider WMS je novinkou loňského roku a i letos není na trhu lepší bota určená přímo pro ženy. Freerider WMS zaujme svou žensky specifickou stélkou, stylový designem a bude pěkným doplňkem outfitu našich něžných poloviček, mimo to má stejné parametry jako model určený pro muže.

Five Ten Danny MacAskill

FiveTen obouvá Danny MacAskilla již dlouhá léta, tato ikona street trialu a v současnosti nejpopulárnější bajker má nyní svůj vlastní model. Danny své jméno FiveTenu nejenže propůjčil, ale také se podílel i na vývoji modelu, který mate svým civilním vzhledem. Na první pohled se nezdá, že by tyto boty byly na bajka, ale opak je pravdou. Model Danny MacAskill má všechny vychytávky, které boty FiveTen obvykle nabízí, ať už je to velmi dobrá voděodolnost nebo superlepivá podrážka Stealth S1, ale přichází i s vylepšeními, například s klouby šetřící elastopolymerickou mezipodešví EVA, která tlumí nárazy, zesíleným opatkem (větším vyztužením paty) a celkovým lepším odpružením – přesně to co ty a Danny pro své nohy potřebuješ.

FiveTen Access

Pokud hledáš univerzální boty, boty na vícero použití, do města, na běhání, na výlet, ale i na kolo, tak novinka a hit letošního roku, který toto vše splní se u FiveTen jmenuje Access. „Jdi kamkoliv, dělej cokoliv,“ to je motto bot Access. Ani zde nechybí pro FiveTen osvědčené materiály: syntetická síťovina, kůže a vysoce odolná a skvěle přilnavá guma podrážky Stealth S1. Access – lehoučké, jen 385 gramů vážící výtečně odvětrané botky s krásným kontrastním modro-černo-bílým designem ti budou průvodcem na všech tvých cestách.

/Obchodní sdělení/

Diskuze

  • anonymní uživatel ondra 2.12.2016 v 21:03

    bude dávat five ten (adidas) letos k botám lepidlo gratis ?

  • anonymní uživatel Velká hlava 3.12.2016 v 6:50

    Chce to kupovat kompletně šitý modely, ty drží pěkně, ale ty které nemají kompletně šitou podrážku jsme reklamovali klidně 3x do roka a pak to vzdali a začali s odporem lepit sami.

  • profilová fotka 6BONGO6 3.12.2016 v 13:16

    proc nizky boty na kolo nemaj na vnitrni strane vyvysenej bok na kotnik, proc to taky nedelaj jak jiny znacky ?

  • anonymní uživatel Technik 3.12.2016 v 19:16

    Mam uz asi treti par freerideru a sem maximalne spokojen boty vydrzi bez problemu 3 roky kazdodeniho uzivani.Jediny co vnimam jako nedostatek je spatny vetrani.

  • anonymní uživatel ondraondra 3.12.2016 v 19:50

    Je pravda že freeridery asi jako jediný drží, škoda že namají ale tvrdší podrážku a za chvíli se vyšlápnou, ale na univerzální tenisky jsou supr

  • anonymní uživatel Jura 3.12.2016 v 21:18

    2:technik,: tak to asi wole chodíš jen po chodníku, mě takový boty vydžej max rok ježdění na kole, na co jsou urečený........a to jsou fakk pak jen boty do popelnice, nedělej tu reklamu, když nevíš...WOE

  • anonymní uživatel Vacan (vacan222 (a) gmail.com) 4.12.2016 v 7:56

    Máme 3 páry Freerider VXi, nejstarší 3 roky a kromě vyžvejkaných děr od pinů žádný poškození.

  • anonymní uživatel schejta 4.12.2016 v 11:41

    ja som poriesil freerider canvas a za necele 3 mesiace sli na reklamacku lebo sa prepadala vo vnutri podrazka, jednoducho tam nieje ziadna vypln len plastova mriezka ako v topankach od cinana za 15?, ale aspon vymenili za novy par, no a zase cakam kedy sa to zase zacne prepadavat

  • anonymní uživatel Matt 4.12.2016 v 18:58

    Vozil někdo ty kestrely? Zajimaji me subjektivní zkušenosti. Kdyz tam dali klasicke tkaničky misto te otocne picoviny, tak se mi zacinaji líbit.

  • anonymní uživatel Technik 5.12.2016 v 1:12

    To Jura: Jasne pane vsevedouci ja delam reklamu a ty se vyjadrujes jako dement.Mam uz treti par freerider elemets a drzej vyborne kdybych s nima nebyl spokojen tak si je znova nekupuju.

  • anonymní uživatel Blah (blahblah (a) seznam.cz) 5.12.2016 v 19:20

    Botky vypadají slušně, ale ty ceny jsou v nesmyslných výšinách...

  • anonymní uživatel Majk (majk.sena (a) seznm.cz) 7.12.2016 v 17:26

    Boty už mám troje. První snad už 5 let. Nemůžu si vynachválit

  • anonymní uživatel Kuba (dolezilek.jakub (a) seznam.cz) 7.12.2016 v 19:25

    S botkama Freerider jsem maximálně spokojený, mám je druhým rokem a žádný problém a to jim dávám docela zabrat.

  • anonymní uživatel Pohunek (drtikol.brza (a) seznam.cz) 8.1.2017 v 19:07

    Ty vole porovnávat tohle s Číňanem, ty jsi při sjezdu pěkně padl na palici! Kup si nelepený boty od Five Tenu jako mám já změníš názor. Spokojenost jako hrom.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí