Filip Žena Kamidra má zlomenou páteř

Autor: Keli, vydáno: 16.11.2016

Filip Kamidra aka Žena, ostravský bajker a propagátor cyklistiky jako sportu. Jezdec, který umí na jakémkoliv kole – ať už je to dirťák, enduro nebo třeba i fixka, se nedávno velmi vážně zranil. Hrobníkovi utekl doslova z lopaty. Nyní je již mimo nebezpečí a zotavuje se v ostravské Fakultní nemocnici.

A co se stalo? Filip událost popisuje následovně: „Na mini dropu mi podklouzlo kolo a šel jsem na hlavu do protisvahu. Bylo to tak rychlé, že jsem myslel, že jedu dál. Záblesk a ležel jsem nehybně na zemi. Praskl mi čtvrtý a pátý obratel. Nyní jsem už po operaci, obratle mi sešroubovali. Byl jsem částečně ochrnutý na pravou polovinu těla, levá strana ale fungovala normálně. Teď už chodím, noha je celkem good a ruka sílí. Je to na dobré cestě.

Každý kdo Filipa zná, ví, že to je neuvěřitelný optimista a vtipálek. Díky své nátuře myslí pozitivně a to se projevuje na rychlosti uzdravování, každým dnem je na tom lépe a dělá více cviků na posílení.

A protože všichni chtějí nějaké bulvární informace, tak to by nebylo d:key, aby nějaké nemělo. Žena leží na pokoji s otcem herečky Simony Stašové, když mu došli piváky, Filip neváhal a poskytl mu vlastní, Simona mu pak na oplátku nabídla tykání a zasypala ho pivama. Z toho ovšem nemají radost sestřičky, ale co nadělají, žízni neporučíš.

Držíme Filipovi palce ať se dá brzy do kupy a vrátí se co nejdříve na bajka, také do jeho projektu Kola pro Ostravu, ve kterém rozdává kola.

Diskuze

  • anonymní uživatel Radek 17.11.2016 v 19:50

    Brzke uzdraveni!

  • anonymní uživatel Roman 18.11.2016 v 13:12

    Dej se do kupy ať se zase potkáme zase v L.E.S.E.

  • anonymní uživatel xup 18.11.2016 v 20:56

    Alkoholici z Točný přejou brzský uzdravení!!!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí