Video: Matěj Charvát - Lost in the Jungle

Autor: Matěj Charvát, kategorie: Video, vydáno: 9.1.2017

Matěj Charvát stihl utéct před zimou a vyrazil zabajkovat do Asie. Teď se konkrétně nachází v Thajsku a mapuje nejsledovanější traily v Asii. Nomádské město Chiang Mai se nachází v horách na severu Thajska a je to nejoblíbenější místo všech downhill riderů z jihovýchodní A­sie!

A jak se mu tam jezdí? „Sjezdové traily na hoře Doi Suthep mají dohromady přes 50 km. Já mám to štěstí, že ji mám hned za barákem. Pár tratí už jsem si tu oblíbil, ale ještě jsem zdaleka nejel všechny. Sjet jednu trvá tak 20–30 min. Takže si představte, že jedete 5 sjezdových tratí bez přestávky – a to je ve fullspeedu docela masakr. Já se zatím vzpamatovávám po zranění palce z M-ČR a tak si musím občas zastavit. Nejdražší jsou tady vývozy… jinak se v Thajsku dá žít poměrně levně s vysokým standardem. Takže pokud pracujete přes internet a milujete ježdění na kole, tak tohle je místo přímo pro vás.“

Sledujte Matěje a jeho Vlogy na YouTube kanálu a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku a instagramu @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí