Canyon Factory DH Team oficiálně - Brosnan, Cunningham a Wallace

Autor: Čert, vydáno: 12.1.2017

Fabien Barel řekl, že Canyon jde do sjezdu (zde), před pár dny proletěla fejsíčkem tajemná a temná fotka tří frajerů a sjezďáku. A dneska už je konečně vyfotili i zepředu v barvách Canyon Factory DH Teamu.

Jedničkou týmu je ex-Spešlový Australan Troy Brosnan, za ním v závěsu Skot, jehož jméno vypadá, jako když Žvejkal říká něco Hanu Solovi, Ruaridh Cunningham a trojku doplňuje Kanaďan Mark Wallace.

Celá tahle parta bude jezdit na (námi dříve testovaném) Senderu, jenom samože v top osazení, mimo Canyonu bude tým spolupracovat s firmami Mavic, SRAM, RockShox, Maxxis, Muc-Off, GoPro, Crankbrothers, RTI Sports, E.Thirteen, Ergon, Topeak, Mucky Nutz, Troy Lee Designs a Adidas Eyewear.

Pokud vám přijde, že na fotkách je lidí jak psů, jedná se o realizační tým, zázemí jezdcům bude totiž zajišťovat Team Manager Mathieu Gallean, hlavní mechanik Nigel Reeve, potom Troyův osobní mechanik Aaron Pelttari a mechanik Yoann Jurgaud.

A někde mezi tímhle vším bude poletovat Fabien, který má za úkol „dosazovat správné lidi na správná místa v týmové struktuře a zajistit, aby se jezdci dostávali na bednu“. Zajímavé na tiskové zprávě ale bylo hlavně to, že co se týká plánů na sezónu na 2017, tak se nemluví primárně o závodních úspěších, ale spíš o dalším vývoji materiálu. Canyon velice správně chápe sjezd jako Formuli 1 cyklistiky a proto chce všechny svoje nápady zkoušet na té nejvyšší úrovni. A s tím tahle parta okolo Brosnana určitě může pomoct. Samozřejmě se tedy CDHT zaměří primárně na Světový Pohár DH.

Je vidět, že Němci se nebojí velkých věcí a investic, ostatně aktuálně mají tovární týmy ve všech disciplínách, od silnice, XC, Enduro až po Sjezd. To na Direct Sale značku, co je vlastně pár let stará, není málo.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí