Hobbits Fairy Tales - Myšák a Vanik na Zélandu #2

Autor: Milan Myšík, vydáno: 17.1.2017

Poté co jsme se začátkem minulého týdne rozloučili s Nadjou a její rodinou luxusní grilovačkou jsme hned vyrazili hoblovat 440 bike park, nedaleko Aucklandu. Abychom si konečně zajezdili po týdnu na silničkách, tak jsme vzali shuttle a už jsme hoblovali půl dne místní džungli. Následovala zastávka jménem Rotorua, cestou jsme se ještě stavili podívat na hobití infocentrum v Matamata a místo vstupu do Hobítína jsme navštívili Fish&Chips. Jo a taky jsme narazili na termální prameny, kde voda měla 40 stupňů, takže nechyběla romantika, hahaha.

Celé dva dny středu a čtvrtek jsme jezdili v Rotoruaře, kde to byla opravdová libovka a ty traily, byly fantastický. Bike centrum, kde si každý ale opravdu každý zajezdil, od širokých cest, přes singltrack, flow traily až DH tratě a značení? To nemělo chybu. S litostí, že už musíme odjet jsme zamávali a už na nás čekal Napier, kde jsem jel svůj první závod sezóny NZ DH national series a taky teploty 35 stupňů. Byl to druhý závod z šestidílného seriálu, tři závody na severním a tři na jižním ostrově.

Celkem odhaduju 100–120 jezdců, trať strašně rychlá, všude rolety a kupa prachu. Nakonec se mi v celkem slušném obsazení (první 5ka jezdí SP v DH) podařilo zajet 8. místo, ale hlavně jsem si fakt užíval tu trať, která měla sakra flow a pořádný skoky. Na enduro kolech jsem byl nejrychlejší a ztráta na vítěze byla necelých 10 sekund a jen pět sekund na pódium (pořadí v cíli: 1. Keegan Wright, 2. Brook Macdonald, 3. Peter Bethell, 4. Louis Hamilton, 5. Cole Lucas).
V Napieru jsme taky objevili PumpTrack na pláži, který nás taky pěkně bavil.

Nyní krosíme v okolí hlavního města Zélandu Wellington, kde je taky trailů, že nevíš kam dřív a ve čtvrtek už nás čká přesun na jižní ostrov.

Více už ve videu.

A taky na facebooku Bike Trip To The Hobbits Land, Milan Mysik #61 a Jan Vaner fanpage.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kendy 17.1.2017 v 10:07

    Sakra vy si užíváte, to se máte, dobře vy!

  • profilová fotka mr.antik 17.1.2017 v 12:16

    /pila/ /pila/

  • anonymní uživatel sandwolf 17.1.2017 v 23:09

    můj vlhkej sen .. vypadnout a už se nikdy nevrátit do téhle pakárny :D škoda že to není tak jednoduchý

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí