Video: Matěj Charvát - Džungle a bike

Autor: Matěj Charvát, kategorie: Video, vydáno: 17.1.2017

Chiang Mai je město, do kterého když se chcete trošku vžít, týden vám rozhodně stačit nebude. Zima je tu ale příznivá, traily na kolo výborný a tak Matějovi nebrání nic v tom zde týdnů přečkat hned několik. Další pokračování vlogu Matěje Charváta je zde, první díl najdeš na Video: Matěj Charvát – Lost in the Jungle.

„Rozhodně si dejte ale pozor na psy. Není to sice tak hrozný jako třeba v Indonésii, ale po tom co po mě jeden loni čapnul zubama, tak jsem trošku ostražitější. Musíte si ale věřit. To, že se jich bojíte poznají a rozhodně to situaci nepomáhá. Naopak jsem překvapen relativně klidnějším provozem na silnicích. Thajci jsou klidní, netroubí a dodržují pravidla. Dokáží ale překvapit. Při honu na místní KOMy (strava) na DH trati vyletíš ze zatáčky a najednou to před tebou kropí dolů skútr s přepravkama, že ani nevidíš řidiče. V Asii prostě není dané co jde a nejde. Když to dokážeš, můžeš.“

Sledujte Matěje a jeho Travel/Bike Vlogy na YouTube kanálu a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku a instagramu @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel John (smithb39 (a) gmail.com) 22.2.2017 v 1:08

    This event occurred rigt after the time Mario return to the Mushroom Kingdom so it had to take place after

  • anonymní uživatel John (smithb39 (a) gmail.com) 22.2.2017 v 1:09

    This event occurred rigt after the time Mario return to the Mushroom Kingdom so it had to take place after

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí