MojeKolo

Výsledkový servis 2017 #4 - Franta Žilák druhý na Coggiola Enduro dei Lupi

Autor: Keli, vydáno: 27.3.2017

Sjezdové závody stále čekají na svoji sezónu, ale enduráci už závodí jako o život. EWS začala na Novém Zélandu a v Itálii se také závodilo.

Giant Toa Enduro pro Masterse a Ravanel

Světová enduro série EWS začala svým závodem na Novém Zélandu, nejlépe zajel Wyn Masters a Cecile Ravanel. Z našich jezdců pak nejlépe sedmý Vojta Bláha v kategorii U21 a na stejném umístění dojíždí i Milan Čižinský v Masters, v elitě pak Honza Vaner 63. a Milam Myšík 66. Podrobnější report najdeš na zde.

Coggiola Enduro dei Lupi – Žíla druhý

Druhým enduro závodem, které neušel naší pozornosti a také měl českou účast byl druhý závod italské série 4Enduro, kterou mají na svědomí bratři Lupatové. Na závodě Coggiola Enduro dei Lupi s délkou cca 30 km a převýšením 1355 metrů čekaly na jezdce tři RZ. Nejlépe zajel Johannes von Klebelsberg, před Lupaťáky (v pořadí Alex a Denny). Na start se postavila i pětice českých jezdců Martin Mazanec, Petr Kos, František Žilák, Roman Vacek a Jan Vavřinec.

Nejlépe se dařilo Frantovi Žilákovi, který celkově končí na 10. místě v amatérech a ve své kategorii Masters 1–2 je druhý. Celkové výsledky zde.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí