Výsledkový servis 2017 #6 - Folvarečný druhý na Diverse Downhill Contest Wisla

Autor: Keli, vydáno: 24.4.2017

Další víkend za námi a s ním i spousta závodů, opět se vracíme s Výsledkovým servisem, ve kterém jsme se snažili zachytit zajímavé výsledky, především v podání českých jezdců.

DH Lošinj 2017

Na chorvatském ostrově Lošijn se v příštím roce pojede i závod Světového poháru a tak je dobré se podívat na čem se bude asi závodit, kluci z CTM Racing Teamu tam vyrazili a dovezli 12. místo v podání Adam Rojčka a 15. místo Ondry Štěpánka, ale nejlepším Čechem byl David Čunek na 14. pozici. Závod ovládl s téměř dvou a půl sekundovým náskokem Markus Pekoll z MS Mondraker Team.
V kategorii Masters je třeba uvést Kancův výsledek, druhé místo pro Petra Kantorka se určitě počítá a třetí flek Matěje Zuzaňáka v hobících také.
Kompletní výsledky zde.

Diverse Downhill Contest Wisla

První kolo polského sjezdového poháru Diverse Downhill Contest se jelo ve Wisle, hodně blátivá, uklouzaná a místy i pod sněhem, taková byla tamní trať. Počasí se projevilo i na počtu jezdců. V holčičí kategorii na druhém místě dojíždí Dominika Durčáková, je ale přiznat, že se na start postavili jen dvě holčiny. Dále 3. místo v Elitě pro Česko veze Martin Kulhánek. DikedV Juniorech jelo kluků víc a konkurence velká, Petr Folvarečný na Kellysu přišel o první flek je o 18 setin, kolik to je, jedno, dvě šlápnutí.
Kompletní výsledky zde.

Sea Otter Classic

Mimo mnoho dalších disciplín, přehlídek, představení a kdoví co všeho ještě se jel i Dual do kterého nastoupil i Tomáš Slavík, ten nezajel kvalifikaci úplně podle svých představ a na konec skončil na 4. místě za

1. Mitch Ropelato, 2. Martin Maes a 3. Kyle Strait.

Czech Downtown Tour 2017 Jáchymov

O víkendu se rozjela i sezóna městských DH Czech Downtown Tour 2017, první zástávka byla v Jáchymově, dvakrát delší dráha než v loňském roce a k tomu bláto, velká zima a sníh – poctivá DH kulisa. Vítězství bral Michal Prokop. Výsledky na http://www.czechdt.cz/…sledky-7.php

No chain Dual Slalom & Dirt OL-Jam vol.2

V Bike Park Olomouc se jel druhý ročník dirtového a hlavně dualového klání, dual byl specifický, že se jelo bez šlapání, bez řetězu a pouze za pomoci gravitace. Dirt vyhrál Ondra Kremser, dual v kategorii pod 15 let Adam Nor, ženy Romana Labounková a chlapíky Miki Nevrkla.
Kompletní výsledky zde

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel martin 24.4.2017 v 10:42

    Ej a na čunasa(David Čunek) jste zapoměli nejlepší čech v elitakoch v chorvatsku.....14. flek ;)

  • anonymní uživatel pííítppp 24.4.2017 v 12:40

    jojo

  • profilová fotka Keli 24.4.2017 v 13:06

    Ajajaj, prehledl jsem, doplneno! Diky za upozorneni.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí