Moravská série MS Pump - seriál závodů v pumptracku začíná na prvního máje

Autor: Jirka Gergel, vydáno: 28.4.2017

ČeMBA a  MTB School vás zvou na zahajovací závod Moravské série MS Pump 2017 1. května 2017 do Tvarožné Lhoty. V poslední době rostou pumptracky jako houby po dešti, tak toho pojďme společně využít!

Pumptrack je opravdu pro každého. Ale celá série, která čítá 6 závodů, míří hlavně na ty mladší jezdce. Ti se mohou utkat celkem ve 4 kategoriích rozdělených podle věku. Starší pak mají na výběr z Hobby a Masters.
Speciální novinkou pro letošní rok je kategorie Rodiče s dětmi, kde se budou sčítat nejlepší dosažené časy v kvalifikaci.
A pro ty největší závodníky je tu kategorie Elite bez rozdílu věku.

Jakým způsobem se vlastně bude závodit?
Každý bude mít 3 kvalifikační pokusy a nejrychlejší dosažený čas určí jeho umístění ve vyřazovacím pavouku. Následuje eliminátor dvojic na 1 kolo, kdy rychlejší z dvojce postupuje dále.
Během celého víkendu navíc bude v dané lokalitě probíhat Bikový víkend Trail of Life, takže si každý návštěvník užije do sytosti.
Pumpovat a registrovat se bude od 10 hodin. Start závodu od 12 hodin.

Startovné pro jezdce je 50Kč. Dívky, ženy a rodiče s dětmi startují ZDARMA.
Kdo by chtěl využít možnosti registrovat se rovnou na celou sérii, a dostat tak vlastní číslo dle výběru nebo cedulku se jménem, může vyplnit tento formulář.

Diskuze

  • anonymní uživatel lukass 2.5.2017 v 12:03

    kde bude druhé kolo 8.5.? v Sudoměřicích u Vlastina?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí