Paul Basagotia a Carlin Dunne pod záštitou KONAWORLD

Autor: Ueeeeee, vydáno: 14.11.2004

Budoucnost freeridu připojena k veteránům



KONAWORLD – The Kona Bicycle Company dnes zveřejnila že Carlin Dunne a Paul Basagoitia jsou připojeni ke freeridovému týmu Kony zvaným „the Kona Clump team of freeride phenoms“ Dunne a Basagoitia doslova skočili do freeride třídy. Dunne s jeho čistě uskutečněným „Moreno Gapem“ minulý rok v Ultimate Freeride Challenge, a Bas s jeho překvapivým a zaslouženým vítězstvím Crankworx contestu ve Whistleru, B.C.

Oba rideři jsou mladí a relativně noví ve scéně freeridu na horských kolech. 21 letý Dunne má svou minulost v MX prostředí a na horském kole jezdí teprve 3 roky. 18 letý Paul Bas pochopil že MTB je lepší než BMX teprve minulý rok ;) 

“Carlin a Paul jsou nová generace freeriderů. Jsou to nevšední atleti se neopomenutelnými zkušenostmi z BMXových a MXových závodů. Jsou ochotni hrdě reprezentovat značku Kona i náš sport" řekl Jacob Heilbron -Kona’s CoB. “Když dáme dohromady zkušenosti a coaching Johna Cowana a Dava Watsona, tito rideři povznesou Konu a freeriding na další level!”

Carlin a Paul mají jejich oficiální intro party na InterBiku se záběry v kultovním videu New World Disorder 5 “Disorderly Conduct”.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí