Výsledkový servis 2017 #8 - Vojta Bláha na bedne na EWS

Autor: Keli, vydáno: 15.5.2017

Další díl výsledkového servisu, ve kterém se zaměříme na víkendové závody. Asi největší peckou je druhé místo na Enduro World Series na Madeiře pro Vojtu Bláhu!

Enduro World Series Madeira

Třetí kolo EWS se podívalo na naši polovinu zeměkoule a to do míst bikingu zaslíbenému, na Madeiru. V ohni jsme měli několik želízek a již první den ukázal Vojta Bláha, že jeho útok na stupně vítězů je realitou, druhý den po devíti náročných, kluzkých erzetách to dalo na druhé místo v kategorii pod 21 let. Dalších z českých jezdců se umístili Milan Čižinský 6. místo v kategtorii Masters. Přemek Tejchman si dojel na 66. místě, Petr Pšenička na 127. a Milan Myšík nedokončil. Výsledky zde.

Peveko bikerally Slopné

Další kolo seriálu WBS se jelo ve Slopném, na tento závod se ještě dnes podíváme podrobnějí v Čertově reportu a tak uvedeme pouze tři nejrychlejší David Šůstek, Jiří Gergel a Martin Kolajík. Výsledky zde.

Sloveský pohár ve sjezdu Hnilčík – Mraznica

I slovenský sjezdový pohár si již odkroutil svoji letošní premiéru, první kolo hostilo středisko Hnilčík – Mraznica a SPDH patří k oblíbeným závodům převážně moravských jezdců. V ženách zvítězila Dominika Durčáková, v Masters druhý Kanec, Petr Kantorek. Výsledky zde.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí