BIRELL BIKEFEST 2017 už tento týden!

Autor: Čert, vydáno: 22.5.2017

Sedmý ročník největšího cyklistického festivalu na Slovensku se odehraje o tomto víkendu tj. od pátku 26. do neděle 28. května 2017 v Bikeparku Kálnica

Počasí už se umoudřilo, vypadá to že jaro je definitivně tady a i proto věříme, že se všichni fandové kol potkají v Kálnici! Tři dny nabité biky a sportovními akcemi mají co nabídnout každému.

Birell BikeFest 2017 začne v pátek 26. května 2017 v bikeparku Kálnice u Nového Města nad Váhem a vyvrcholí v neděli oblíbeným maratonem. Letošní festival potrvá celé 3 dny. To znamená více času na soutěžení v jedné z 11 disciplín nebo na testování kol z více než 400 modelů od 39 značek.
Příznivci strhující atmosféry by si neměli nechat ujít nejextrémnější show festivalu – Garmin Slopestyle, která je již potřetí součástí Freeride Mountain Bike World Tour s bronzovým statusem. Zařazení v této sérii je zárukou mezinárodní účasti špičkových riderů, kteří předvedou to nejlepší co umí.

Těšit se můžete na tradiční akce jako jsou BeFly Dual Pumptrack, XC Eliminator, CTM Enduro Race, který se navíc letos stane součástí Středoevropské enduro série. Všechny tratě na oblíbeném Kellys BikeFest maratonu zajistí zkušený tým Slovenského cykloklubu. Letos se navíc rozšíří počet kategorií na kratší 23km trati. Více startujících se očekává i v e-bikové kategorii.

Na Birell BikeFestu 2017 můžete zažít neopakovatelnou atmosféru největšího festivalu kol na Slovensku, a to zcela zdarma. Celé tři dny bude na volné ježdění k dispozici areál bikeparku a všechny tratě. Nejmenší se zabaví v Kenzie dětské zóně. A na ty, co aktivně nejezdí, čeká bohatý doprovodný program.

Doporučuje si zarezervovat testovací kola online na webu www.bikefest.sk, oblíbené modely mizí opravdu rychle a navíc díky online registrace ušetříte peníze i čas, který vám zbude na testování.
Organizátoři také nabízejí možnost úrazového pojištění závodníků a odpovědnosti za škodu při testování kol. Pojistit se můžete výhradně on-line při registraci na závody nebo při rezervaci kola na testování. O důvod víc registrovat se on-line v předstihu!

Novinky 2017
Na Birell BikeFestu nehrozí nuda, ani když zajde slunce. V pátek večer patří hlavní pódium živým hiphopovým koncertům, dorazí lokální Vec, Zverina, Bekim či Hafner s Beyuzom a v sobotu drum&bass tancovačce Trident Night. Po setmění si ve venkovním kině Red Bull TV Cinema budete také moci vychutnat ty nejlepší bikové filmy.
Organizátoři se i letos zavázali zkvalitnit služby pro návštěvníky. Kromě rozmanitého jídla, posíleného hygienického zázemí, se nemusíte bát přijít nalehko. K dispozici bude pojízdná prádelna Whirpool s chill out zónou.

Více informací najdete na www.bikefest.sk

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí