Výsledkový servis 2017 #9 - Sehny třetí na na Evropském poháru

Autor: Keli, vydáno: 23.5.2017

Je za námi další víkend nabitý závodními akcemi, zde je výsledkový servis, samozřejmě jako obvykle zaměřený na úspěchy především českých jezdců.

Kellys Enduro MTB Series

Franta Žilák vyhrál závod ve Srebrné Góře z polského seriálu Kellys Enduro MTB Series, tyto enduro závody se jezdí bez tréninku a na oči Kompletní výsledky zde.

iXS Evropský pohár Willingen

Standa Sehnal se veze na super formě, na závodě Evropského poháru v německém Willingenu si dojel pro 3. místo v Super finále Elity, další výsledek, který stojí za zaznamenání je šesté místo Ondry Štěpánka. Matěj Charvát toho sice za poslední třičtvrtě rok mnoho nenasjezdoval, ale přesto i on má formu, 8. místo to jen potvrzuje. V kategorii pod 19 let si vítězství připsal Petr Folvarečný! Kompletní výsledky zde.

Puchar Polski #3 Kasina Wielka

Třetí kolo polského poháru v Kasina Wielka a Dominika Durčáková si připisuje druhé místo v kategorii Kobiety. Kuba Pekař nedokázal udržet první flek z kvalifikace Elity, ve fajnlu se před něj vecpali dva polští střelci, ale i tak třetí místo je výborný výsledek. Kompletní výsledky zde.

Czech Downtown Tour 2017 – Úl-let

Seriál městských sjezdů Czech Downtown Tour 2017 zavítal do Ústí nad Labem Po opravdu tuhých bojích si trofej nejcennější odvezl Martin Mitvalský následovaný Márkem Petelíkem a hned v závěsu mírně zdravotně indisponovaným Hynkem Strouhou. Kompletní výsledky zde.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí