Chris del Bosco pozitivně testován

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 16.11.2004

V pátek oznámila Americká antidopingová agentura, že během mistovství USA v Mammoth Mountain byl další sjezdař pozitivně testován, i tentokrát je na vině zelená rostlina. Proviněným se stal dvaadvacetiletý Chris del Bosco jezdící za Oakley-lenzSport-FoxRacing Shox v jehož moči se objevili vzorky THC (tetrahydrocan­nabinol), jestli se bude odvolávat není jisté.
Chris tak přijde o mistrovský titul z sjezdu (mistrem USA v DH se tak stane Duncan Riffle) a navíc může očekávat, že si nějakou dobu nezazávodí.

Za poslední dobu je druhý amík pozitvně testovaný, prvním byl Gary Houseman


„Úsměv na rtu“ v podání Chrise del Bosca

Diskuze

  • anonymní uživatel Krutor 16.11.2004 v 15:27

    Já sice nehulím, ale s tímhle mě fakt serou. Chápu že pravidla se musej dodržovat, ale přece nejde o to, jestli má někdo v krvi zbytek THC, ale o to jestli je při závodě zhulenej nebo ne. A když si dal večer před závodem prda, tak druhej den vo tom neví. Měli by vynalézt nějakou novou testovací metodu.

    BTW nejlepší je jezdit u nás hobbíky někde na konci, tam si můžeš jet vožralej a zkóřenej a nikdo tě testovat nebude :-)

  • anonymní uživatel Keli 16.11.2004 v 16:11

    Petane, aby ses nedivil jednou ti to ulitne a vyhrajes a pak bude problem ;-)

  • anonymní uživatel Tuner 16.11.2004 v 16:24

    to Krutor: souhlas..!!Chlast pronde kazdymu a huleni nee :o(( ale stejne budem jezdit furt!!

  • anonymní uživatel kashell 18.11.2004 v 9:25

    nechápem prečo je toto zelené potešeníčko ešte na dopingovej listine. netvrdím, že skalený nezajazdím, ale s čistou hlawou mi do jde líp.

  • anonymní uživatel Keli 18.11.2004 v 9:59

    Podle meho nazoru se to boji povolit, z duvodu toho, ze kdyz povoli THC tak za chvili bude nekdo rvat povolte toto (dopln si co chces), je to stejne jako THC a tim se spusti lavina

  • anonymní uživatel Šámick 23.11.2004 v 8:50

    THC zustava v krvi a prilehlejch strackach cca.2mesice,tekze ani skourenej bejt nemusel.Sou to smejdi,huleni mi nepride jako podpurnej prostredek,spis jako retarder.Kdyz neskoncim v prvnim stromne,mam z toho stejne videohru a jezdim este pomalejs nez normalne...Ja bych to osobne povolil...(a legalizoval...)Jak pravil filosof,kdo huli,ten umi... :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí