Video: Mistrovství Evropy ve sjezdu Sestola - jeď nebo si vem život

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 30.5.2017

Minulý víkend se v italské Sestole konalo Mistrovství Evropy ve sjezdu, zde je krátký sestřih.

A jak akci viděl repre trenér Milan Suchomel:

Tak další akce ME MTB DH Sestola Itálie za mnou. Cesta byla 1000 km dlouhé peklo, zvláště závěr v horách. Varianta přívěs byla velice chytrá a tak bylo dost místa v autě. Ubytování spartanské, nicméně na super místě s úžasným výhledem ze 4. patra, takže jsme nemuseli ke stanu, kterej byl 3 × 6 m, u cíle dojíždět autem. Mechanik Krab měl tak dostatek prostoru na svoji práci, kterou zvládl na 1. Možnost vaření byla skromná, což Italové na bookingu neuvedli, nicméně kuchařka Pavla se vyznamenala.

Myslím, že výsledky mohly dopadnou líp ale i hůř. Elita Hugo 16 Kissák 18 Sehny 22 Matěj 39 a JR Folvy 18. Lucka na hlavě. Žádnej zázrak ale propadák taky ne. Pasáže střecha od kostela fakt u nás nejsou. Správný výraz pro trať v Sestole byla pokud chceš zajet vem si život.

No a ve chvilkách volna jsem si taky zajezdil. V mastrech jsem byl na místě jen já a Milan Smetaník. Po prohlídce tratě jsem jet vlastně nechtěl. Nicméně jsem se hecnul. Ze 13 jízd jsem v síti skončil jen jednou. Výsledek 4. místo v kvaldě a 5. místo v závodu. Zrychlil jsem o 9s a na víc jsem fakt neměl. Mrzí mě snad jen odstup na druhé místo jen 3,4s a 1,7s na třetí. Přesně vím, kde jsem to nechal, ale varianta vem si život mi za to nestojí. Malincí taliáni to měli lépe najeté. Další akce MS MTB 4 X Val di Sole.

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Zdeněk 30.5.2017 v 14:12

    zajímavá atmosféra na ME . na celé trati možná 3 - 4 diváci :(

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí