Výsledkový servis 2017 #13 - Kissák 5. na iXS ve Schladmingu

Autor: Keli, vydáno: 19.6.2017

Moravsko-Slovenský EL-ENG DH Cup Wisla

Třetí kolo sjezdového seriálu Moravsko-Slovenský EL-ENG DH Cup se odjelo o víkendu v polské Wisle, podmínky měli do dokonalých hodně daleko, voda, bláto a k tomu všudy přítomné kořeny. Prostě dokonalí prověrka techniky i morálu. Na počtu jezdců se nepříznivé počasí trochu promítlo, ale i přesto byla na dráze slušná česko-slovensko-polská konkurence.
V elitní kategorii se nejvíce dařilo trojici Martin Mikulenka, Martin Kulhánek a třetí Denis Kohút.

Kompletní výsledky zde.

Evropský sjezdový pohár iXS EDC – Schladming

Stejně jako MSCDH, tak i iXS mělo svoje třetí kolo naplánované na tento víkend, dráha ve Schladmingu je Svetovým pohárem prověřené, náročná a možná i u jezdců oblíbenější než ta v Leogangu, kde se svěťák stále jezdí. Na startu přes 400 jezdců z 31 zemí a také spousta Čechů. V Masterech se tradičně skvěle dařilo Rosřovi Štencelovi, kterému uteklo vítězství snad o jedno šlápnutí, na druhém místě ztrácel naprosto zanedbatelných 8 desetinek. Dalšímu komu se super dařilo byl Kissák, Ondra Štěpánek dojíždí na svém CTM na 5. místě v elitním Super finále!

Kompletní výsledky zde.

Drop Down Superenduro Canazei

V italském Canazei pokračovala série Superenduro, na jezdce čekalo velké převýšení, krásné rozmanité RZ a silná italská konkurence. Z pětice českých jezdců zajel nejlépe Maloch, Petr Malý, když v Elitě dojíždí na 24. místě.

Kompletní výsledky zde.

Crankworx Les Gets 2017

Ve Francii, v Les Gets se v rámci festivalu Crankworx jel i hvězdně obsazený sjezd. Už první místa napovídají jaká se sešla konkurence, muži Troy Brosnan, Loris Vergier a Greg Minnaar. Ženy Myriam Nicole, Tracey Hannah a Emilie Siegenthaler. V rámci CWX se jako obvykle jelo mnoho disciplín a nesmíme opomenout Dual Speed & Style ve kterém zvítězil Kuba Vencl!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí