Videoreport: Zevl na Kopřivná Bike festival

Autor: Pepa Kašík/ZEVL team, kategorie: Video, vydáno: 20.6.2017

Po roce jsme se 3. a 4. června opět sešli na Bikefestu v Kopřivné pod Pradědem. Strategicky jsme s rodinkami dorazili v pátek večer, abychom Zevláckým stanem zabrali místo v luxusním kempu pod lanovkou a měli dostatek prostoru pro všechny závodníky, ženy a děti z řad Zevlu. Víkend to byl luxusní. Počasí přálo, o zábavu a kvalitní zázemí bylo postaráno. Celý víkend byl prošpikovaný různými akcemi a spolu s dětmi jsme se zúčastnili více závodů, než běžně najezdíme za celou sezónu. Ať už to byl Pumptrack, Dual slalom, Bunny hop contest, Závod mechaniků, Noční Fun race nebo Kopřivná Down, všude jsme měli zástupce.

Výsledky našich chlapáků jsou celoročně vyrovnané. Konstantně zajíždíme top 20, za zmínku ale stojí Špalek, kterej to pro medaili neměl daleko! Zajel 4. místo v kvalifikaci na Down! Do finále se nám všem zázračně propadly na chlup stejné časy jako v kvaldě. Detail, nepřijeli jsme vyhrát, ale bavit se! A časomíra s čipy to nejspíš v horách nacpaných železem neměla jednoduché.

V Kopřivné to za Zevl táhly hlavně ženský! Alena Dubská brala první místo v Dual slalomu i Downu. Adéla Kašíková bodovala v Pumptracku a brala třetí místo v Nočním Fun race. Od prvního místa jí dělila nepěkná držka, když při šlapání ve výjezdu zavadila pedálem o kámen. Následovala asi dvouminutová pauza, kdy jsem na jejího Specialized Riprock nebyl schopnej přes nával adrenalinu a napínák řetězu nasadit řetěz. Smůla doprovázela i devítiletou Emmu Jedličkovou, které v nočním závodě zhasla lucernička a většinu tratě tak jela téměř po tmě. I tak si vyjela krásné páté místo!

Dalšími řádky bych jen opisoval výstižný článek Čerta (Report: Kopřivná Bike Festival zase otevřel Kopřivnou pozn. red.). Tak dost čtení a pojď se na celou tu nádheru mrknout prostřednictvím našeho videoreportu!

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka ozz 20.6.2017 v 16:10

    Hej tati ale nejezdi vedle me - takove sterka tatikovi :D

  • anonymní uživatel pps (papos (a) email.cz) 21.6.2017 v 17:23

    Pepo, ještě pár let a nebudeš jí stačit!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí