Pozvánka: Green Trails pořádají závody Faster 2000

Autor: Keli, vydáno: 8.7.2017

Michal z party, která tvoří tým okolo lokality Green Trails v Boršicích se rozhodli pořádat závody Faster 2000. Zde je pozvánka a info k akci, která se pojede 22. července.

Čau, zvu vás na amatérské závody Faster 2000. Závody se pořádají abychom zviditelnili náš bike park, ale i kvůli poznání jezdců z okolí, také kvůli dobrému ježdění. Jestli se závody budou líbit, tak určitě budou další, jsou to první větší závody.

Aby závody sedli téměř všem jezdcům ze všech odvětvi mtb pojedou se 2 kategorie: 1. NORMAL pojedou se dvě LEHKÉ tratě Long Trail a Downhill 2. GRAVITY pojedou se dvě TĚŽKÉ tratě Freeride + Clasic a K2 line. Podle zhlédnutí videí, by každý měl posoudit svoje schopnosti a zvážit, do které kategorie se přihlásí.

Bike park je menší, ale disponuje 6 traily s různými obtížnostmi a překážkami, bike park Green Trails je plně legální a spolupracujeme s
Boršicemi, aby se to líp vyvíjelo a bylo to lepší a lepší :-) .

Long trail je první závodní trať z lehké kategorie

Downhill je druhá závodní trať s lehké kategorie

Na závody je domluvené parkováni ZDARMA 100m od vstupu do bike parku. Při tréninku i závodech se budou tratě uzavírat (kvůli křížení trati), takže se pojede K2 line a Downhill, za 30min se tyto traily uzavřou a pojede se Freeride a Long Trail a tak se to bude střídat, aby se jezdci neposráželi navzájem.

Jak bude přestávka ( tzn. jedna trať bude odjeta), každý dostane párek v rohlíku. Každá trať se pojede 2× z toho se bude počítat lepší čas. Oba se pak sečtou. Kdo bude mít lepší (kratší čas) ten vítězi. Z každé kategorie bude 1. 2. a 3. místo.

Po odjetí závodu budou volné jízdy v bike parku. Následně na to se rozjede afterpárty, v případě zájmu půjde v bike parku přespat (stanovat).

STARTOVNÉ je 70Kč v ceně startovného je voda na startu i v cíli.
REGISTRACE pouze přes tel. číslo 775 742 789, abych měl přehled, kolik lidí dojede, popřípadě zodpovím dotazy.
Závody se pojedou na VLASTNÍ NEBEZPEČÍ !!!!

Tak se uvidíme na závodech. Těší se tým Green Trails

Diskuze

  • anonymní uživatel spaarky (michal.695 (a) seznam.cz) 11.7.2017 v 22:32

    ahooj vsem urcite dovalte bude to mazec :-) volnych je este necelých 40 mist .........

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí