MojeKolo

Výsledkový servis 2017 #15 - Franta Žilák vyhrává co se dá

Autor: Keli, vydáno: 10.7.2017

Další závody nabitý víkend je za námi. Jel se Svěťák, mnoho enduro závodů… Zde je výběr těch pozoruhodných.

Kupkolo.cz MTB Trilogy

Nejtěžší etapový enduro závod na českém území a blízkém okolí Kupkolo.cz MTB Trilogy skončil v sobotu, specifický závod na kterém se na jedné trati potkávají maratonci, ale i enduráci. Závod, který má tolik RZ, že tak velké číslo ani snad neumíme. Závod, který prověří dokonale techniku i fyzičku, závod, který letos v enduro kategorii ovládl František Žilák před Vojtou Bláhou a Tomem Kutinem.

Kompletní výsledky zde.

Světový pohár v Lenzerheide

Světoví sjezdaři a sjezdařky pokračovali ve svém závodění hned týden po Andoře, jen se přesunuli do Švýcarska, do Lenzerheide. Zde to bylo velmi napínavé, především v mužích to bylo vrcholné drama, však se podívej na opakování, pokud jsi neviděl. V elitě nejlépe Greg Minnaar, v ženách Myriam Nicole, v junckách Finn Iles. Na startu byla opět Jana Bártová, ale návrat po zranění není jednoduchý a opět to na 15 nejrychlejších nestačilo a do finále se nepodívala.

Kompletní výsledky zde.

Kellys Enduro MTB Series Szklarska Poręba

A protože Franta Žilák neměl toho závoděná na MTB Trilogy dost, vydal se v neděli i do Polska na závod do Szklarske Poręby a přestože předtím 4 dny závodil, dokázal vyhrát i zde, neuvěřitelné!

Kompletní výsledky zde.

Megavalanche

Včerejší finále Mega se jela trochu jinak, spíš tak trochu jako delší enduro, protože byl velký vítr tak se startovalo od první stanice. Jelikož nebylo moc místa, tak se Megavalanche musel rozdělit na dva starty po sobě. Přemek Tejchman startoval z první lajny první části, ale dojel kvůli defektu až na 202. místě. Remi Absalon dojel na 7. místě i přesto že dostal premiové číslo za několikanásobné vítězství. Josh Bryceland dojel na 65. místě. Zachary Corbin 248. místě.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí