Video: Hajsák dirt jam vol. 6 - dirtová akce jak se patří

Autor: Vojta Válek, Mad Moss, kategorie: Video, vydáno: 19.7.2017

Sezóna už je v plným proudu, Czech downhill tour, Enduroserie, Downtowny, Blindura a co takhle taky nějakej domácí dirt?

Bahy s pomocí kámošů a rodiny opět uspořádal tradiční dirt jam na Hajsáku tentokrát už po šestý a o trochu dřív než poslední dva roky, aby se předešlo nevoli podzimního počasí. Loni jsme tady měli galerku a report, protože se ale neradi opakujeme, tak nemělo by smysl dělat to znovu stejně (proto letos nefotíme ani downhill tour), nemohli jsme ale zase přijet na akci jen tak s prázdnýma rukama a jenom popíjet piváky, takže jsme sebou ty aparáty přece jen vzali a aspoň tak z ruky natočili nějakou tu srandu.

Žádný teplý diskosongy ani zpomalený záběry nato, jak si klucí sundavali zpocený chrániče ale nečekejte, edit je v duchu celý akce, takže se poslouchaly starý rockový a rapový pecky z NWD a podobných bikových filmů, pilo pivo a hradeckej rum a do toho padaly na takovoudle menší lokální akci slušný pekla, který neuvidíš na lecjakým českým dirtovým závodu. Možná proto, že skoro žádný český dirtový závody vlastně už nejsou, škoda. Takže pokud chceš něco podobnýho vidět taky naživo, přijeť příští rok podpořit, zafandit a užít si odpoledne s partou kámošů!

Za MM Vojta

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí