Video: ZEVL zve na MČR a CZECH DOWNHILL TOUR Kouty

Autor: Pepa Kašík / ZEVL team, kategorie: Video, vydáno: 9.8.2017

O víkendu 12. a 13. srpna se v Koutech nad Desnou pojede Mistrovství České republiky ve sjezdu horských kol. Organizátor seriálu Czech Downhill Tour, Martin Soukup, nás víkend před oslovil, zda-li bychom stejně jako vloni natočili komentovaný sjezd závodní trati v Koutech. Se Zevlákama jsme samozřejmě souhlasili! Ale problém byl, kdy to všechno stihnout natočit. V plánu byla totiž hromadná účast Zevláků na Myšák DH CUPu v Karlově pod Pradědem. Myšáku jsme se víkend před mistrákem zúčastnili a na Kouty tak nezbyl čas.

Nemohli jsme se rozkrájet, a tak nezbylo nic jinýho, než se spojit s mistrama lanovkářema, díky moc Dildo za všechno! A dát vše na první dobrou v pondělí, hezky odpoledne po práci. O půl šesté večer se tak scházíme na startu místního Déháčka. Z facebooku Kouteckýho bajkparku víme o nějakých novinkách na trati. Není čas studovat, dáváme jedinou jízdu, na oči a fkuse! Pro nás, kteří si déháčko sjíždíme tak minimálně s pěti zastávkama to byla včetně komentáře opravdu výživná jazda. Jedeme langsam, takže budeš mít dostatek času si celou trať nakoukat.

Jedinej problém byl v technice a citlivém záznamu zvuku na GoPro Hero 5 Black. I přes nastavení záznamu na Wind režim je slyšet hlavně hučení větru a samotnej Pepkův koment se trochu ztrácí. Takže za kvalitu zvuku sorry, příště to zkusíme lépe.

Diskuze

  • anonymní uživatel9.8.2017 v 21:21

    Tož příjde mi, že se v tych koutech stavijou čím dál větší kokotiny. Parádní úsek DH trati totálně zkunděnej! a to jako proč?

  • anonymní uživatel pps 10.8.2017 v 7:43

    Taky jsem si říkal, co mají v koutech za odborníky na stavění tratí?! Všude jinde se snaží o vylepšování, rozšiřování, ale když se v Koutech po několika sezónách rozhodnou kopnout do země, tak je to děs. Jde to tam od 10-ti k 5-ti.

  • anonymní uživatel s.p.a 13.8.2017 v 15:54

    souhlas

  • anonymní uživatel Petr (patttas (a) seznam.cz) 13.8.2017 v 16:10

    Jj

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí