MojeKolo

Pozvánka: WBS - poprvé se rozhodne na Kopné!

Autor: WBS média, vydáno: 21.9.2017

Jak je již zvykem veškeré centrum je na špici, vrcholku, čupku této malebné vesnice která hostí pravidelně nejen bikerally, ale také rally a má to na svědomí ředitel všehorally Josef Minařík a jeho tým.

Pátkem počínaje začneme tréninkem jak RZ bikerally ale i tréninkem na noční RZ. Bikerallyshow Pohár KOPNÁ se pojede v pátek od 20:00 v horní části od startu okolo Penzionu Kopná k myslivecké chatě, krátký prolog pro diváky s osvětleným bikem dle fantazie jednotlivců. Pro všechny příznivce, diváky, závodníky platí pravidla dodržování přejezdu místní komunikace v určených hodinách dle propozic tohoto závodu jak v pátek tak v sobotní den – ZDE.

Online registrace – ZDE.

Video z minulého ročníku 2016

V sobotu 23.9. v 11:00 se můžeme těšit na standart čtyř RZ na bohatě horizonty vybavených a známých tratích Kopné, kde nezůstane jediná tvář bez údivu minimálně při průjezdů špičky!

Kopná nabízí luxusní zázemí, občerstvení, nádherné tratě, okolí a výhledy my k tomu dovezeme muziku, něco málo okomentujem a bude zase jeden hezký pátek a sobota na jižní Moravě strávená v duchu rally a blízkosti přátel. Bude samozřejmě i Capri-sonne bike školka pro ty nejmenší závodníky!

Vše důležité najdete na www.bikegeneration.cz

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí