Report+video: Friendly session - dirtování na kámošsko ve Frenštátu

Autor: Mára Kutňák, kategorie: Report, vydáno: 17.10.2017

Friendly session in BPK vol. 6 je již minulostí. Počasí bylo vyloženě objednané, a tudíž se skákalo na výbornou! Kdo neskákal, tak fandil, což vytvářelo řádnou atmosféru po celý den. Fotografové fotili jako o život a holky od Red Bull přijely ve svém autíčku s plechovkou na střeše rozdat klukům energii.

Jelikož na kolech skákali jen kluci, tak aby to nebylo líto slečnám, proběhla i dívčí soutěž v podobě jízdy na čas po trati plné překážek. Tuto soutěž s řádným náskokem vybojovala místní stálice Johy Pinďa!

Poté následovalo vyhlášení TOP RIDERA dne, kterým se stal hukvaldský řezník Lukáš Šplíchal. Domů si odvezl trofej a věcné ceny od MEATFLY, HORSEFEATHERS CLOTHING a Dookie. Vyhlášen měl být i BEST TRICK, ale jelikož žádný pořádný trik na tvrdo nepadl, muselo se trochu improvizovat a cena se nakonec udělila za BEST STYLE… tu bral rovněž Lukáš Šplíchal.

Následovala řádná párty doprovázená patřičným ohňostrojem při poslechu rázných beatů z repráků a vůně grillu. Všem zúčastněným patří veliké DÍKY a těšíme se na Vás opět příští rok v BPK! ???? STY HRD !!!

Foto: Michal Burdikov

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí