Video: Matěj Charvát - Mistrovství Světa - Austrálie, Cairns

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 19.10.2017

Už je to nějakej ten pátek, ale teď bylo na programu tolik věcí, že prostě nestíhám. Mám tu ještě ve střižně rozdělaných pár další videí, tak se teď můžete těšit, až se nám trošku zkazí počasí. První zajímavý kousek, který vám dlužím je vlog #13 z Austrálie.

Na mistrovství světa jsem se letos nenominoval, nejel jsem dost nominačních závodů a jednoduše jsem prostě necítil, že jsem ve formě reprezentovat při zachování mé tělesné schránky v bezpečí. Každopádně jsem byl povolán jako repre mechanik a jelikož závodím už skoro dvacet let, byla jasná volba klukům jet pomoct a zároveň zažít MS i z jiného úhlu.

Cesta tam trvala asi 2 dny, zpátky asi 4, protože jeden let měl zpoždění a následně nám uletěly další dva lety domů. Chvíli jsme holt zůstali s celou repre zavření v Japonsku.

Rozhodně to byl ale zase extrémně těžký závod, kde si naši reprezentanti nevedli zas tak špatně. Výsledky si dohledejte případně jinde…v mém vlogu je to spíš o zákulisním dění.
Doufám, že se vám to líbilo a příští na řadě je video z CharvatBros Bike Camp – Telnice.

Mějte se a zase příště!

Matěj Charvát

Sledujte Matěje a jeho Vlogy na YouTube kanálu a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku a instagramu @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí