Video: Datel promuje Asket - nový HardTrail od Ghostu

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 14.11.2017

Tomáš Slavík mimo ježdění na kole a chytání ryb se věnuje i další své vášni – herectví. V následujícím videu jej uvidíte v zásadní roli, která změní historii kinematografie. A možná i cyklistiky. Uvidíme, vše důležité se dozvíte v tiskové zprávě o novém HardTrailu od Ghostu – Asket.

Někteří říkají: Hardtail je jako spaní na tvrdé zemi. My říkáme: Přestaňte si stěžovat! JEZDĚTE!

Askéti jsou zvláštní lidé: drží půst a prakticky se zbavují toho, co zbytek světa považuje za zábavné. Náš ASKET je jiný: i když je jeho vzhled skromný, nenápadný a minimalistický, byl postaven na skvělé vizi: přivézt jezdce k velkému osvícení.

ASKET, díky položené vidlici poskytuje důvěru při řízení, krátká zadní stavba zaručuje hravý jezdecký styl a strmý úhel sedadla zajišťuje, že stoupání do kopce se bude zdát jako nanebevzetí. Doplněný o teleskopickou sedlovku a 1× 11/12 pohonem se ASKET stává opravdovým pokušením, že i ti nejnáročnější jezdci nebudou schopni odolat.

Říkáme tomuto typu kola „HardTrail“ – kolo bez zadního odpružení, ale s propracovanou geometrií, která zaručuje jasnou radost z jízdy. Až dosud se takové odhodlání objevilo pouze u dražších produktů. Díky vynikajícímu poměru cena / výkon se ASKET ocitne hned vedle Endura a Downhillu v mnoha sklepích a komorách. Je zaměřený na jezdce, kteří například zvažují nákup druhého kola – možná pro rychlý výlet po práci v mírném terénu, nebo jako nezničitelný společník pro blátivé části roku, nebo jako vítaná výzva ke zlepšení svých technických dovedností. Současně i začátečníci budou stejně spokojeni s ASKETem, protože díky nízké ceně a nižším nárokům na údržbu je výbornou volbou pro všechny, kteří se poprvé vydávají do neprozkoumaného terénu.

Po stresujícím dni se konečně dostanete domů a vše, co chcete udělat, je vyčistit hlavu na rychlé vyjížďce. Ale může chvíli trvat, než se konečně nedostanete ven. Je správně nastavený tlumič? Jaké vybavení si vzít s sebou? Stojí to vůbec za to a zašpinit si celé kolo?   ASKET to rozhodne. Nemusíte se rozmýšlet, jestli je správný čas. Protože prostě je! Za každého počasí a na každé cestě nebo trailu! ASKET vám umožní konečně se zaměřit na to, na čem opravdu záleží.   Žádné další výmluvy… RIDE!

K dispozici bude Asket ve třech velikostech kol 26", 27,5" i 29 palců:

Produktový web: ASKET 4.6 AL U RIOTRED NIGHTBLACK

Produktový web: ASKET 4.7 AL U SPECTRAYELLOW STARWHITE

Produktový web: ASKET 4.9 AL U SPECTRAYELLOW STARWHITE

Produktový web: ASKET 8.7 AL U RIOTRED NIGHTBLACK

Produktový web: ASKET 8.9 AL U RIOTRED NIGHTBLACK

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kripll 14.11.2017 v 19:21

    az na ten dotekac a rukavice ser gut!

  • anonymní uživatel15.11.2017 v 7:25

    datel je přihřátej flanďák nebo co?! křesťanský magacín dávají v nedělu na ČT2....

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí