Kopřivná Bike Festival 2018 zná svůj termín!

Autor: Kamil Tatarkovič, vydáno: 5.12.2017

Kopřivná Bike Festival je akce, která v sobě kombinuje testování kol, závodění, různé soutěže a doprovodný program pro bikerky, bikery, ale i děti. Ve zkratce řečeno se jedná o víkend plný bajkování, kde se rozhodně nenudíte. Zázemí Ski Areálu Kopřivná nabízí dokonalé podmínky pro ježdění a stačí si jen vybrat, jestli budete využívat lanovku a lítat po některé z tamních tratí z kopce dolů, a nebo si budete užívat pohodu na přilehlých trailech.

V letošním roce k nám zavítalo přes 500 bikerů a k dispozici bylo kolem 150 testovacích modelů kol, především celoodpružené, na které jinde na testování třeba ani nenarazíte. Závody, soutěže a další doprovodný program v sobě zkombinovaly zábavu a pohodovou atmosféru, kterou si snad všichni užívali.

Začátek června je pro nás už typický termín, a tak vás opět všechny zveme 2.-3. června 2018 na víkend plný bajkování do Ski Areálu Kopřivná v Malé Morávce na Kopřivná Bike Festival 2018. Už potřetí se tu bude konat tento festival a pevně věříme, že se nám jej opět podaří vylepšit a udělat zábavné dva dny pro všechny návštěvníky. Naším cílem je během celého víkendu nabídnout co nejpestřejší ježdění, závodění, ale především testování kol od světových značek.

Co bude v 2018 nového a na co vše se můžete těšit už nyní?

  • nová nejmodernější šestisedačková lanovka
  • 5 závodů a nejrůznější soutěže během celého víkendu
  • nová disciplína na neděli, která zaručí skvělou zábavu a adrenalin
  • nové překážky a úseky na místních tratích
  • nové a vylepšené zázemí celého areálu

Nebude chybět tolik oblíbený noční sjezd po FunTrailu, zopakujeme také klasický dual slalom, ochuzeni nebudou ani příznivci elektrokol, v neděli vyzkoušíme nový formát sjezdu a tak bychom mohli pokračovat dál a dál. K tomu přidáme soutěže v depu celého festivalu (bunny hop contest nebo král manuálu) a k dispozici bude i zábava pro děti!

Postupně vás budeme informovat o všech novinkách a detailech a věříme, že za námi do Malé Morávky na Kopřivná Bike Festival začátkem června 2018 dorazíte. Sledujte nás na FB nebo na internetových stránkách www.koprivnabikefestival.cz.

Budeme se na vás těšit

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí