Tomáš Slavík bere 2.místo na Downmallu v Německu

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 19.2.2018

Po velkém vítězství na Red Bull Valparaiso Cerro Abajo v Chile se Tomáš Slavík ihned přesunul zpět do Evropy a během uplynulého víkendu se zúčastnil druhého kola Downmall Tour v Německu. Slavík přesedlal z velkého kola na nový speciál hardtailu od GHOST bikes a dal mu v Německu hned prověrku. Tomáš jezdil skvěle celý den, ale ve finále udělal pár zásadních chyb, po kterých dojel na 2. místě.

„Po oslavě mýho vítězství ve Valpu jsem letěl hned druhý den domů zpět do ČR, abych se mohl zúčastnit druhého kola Downmall Tour v Essenu. Vždycky je to pro mě trochu boj přesedlat z velkýho na malý kolo a to především v tak krátkým časovým intervalu. Poprvé jsem také závodil na nové geometrii a novém prototypu od GHOST bikes, který mi určitě v sezóně pomůže ještě trochu zlepšit moje výkony. Těším se na více strávených chvil na této raketě, je to fakt zábava. Nicméně, na trati jsem se cítil docela fajn, i když po Chile je to "trochu“ jinej styl ježdění, co si budem povídat… Celej den jsem to držel docela hezky a ve finále jsem to chtěl trochu hecnout, ale bohužel jsem díky tomu udělal dost chyb, který jsem už nezvládl dohnat a skončil na druhým místě, za který bych měl být rád po takových failech :), takže příště se budu snažit vyhnout driftům, zdem i zábradlím. Další šance na opravku již příští týden v Budapešti…"



Pro více informací, fotek a videií Tomáš Slavíka sledujte jeho sociální sítě
www.tomasslavik.com
www.facebook.com/tomslavik63
www.instagram.com/tomasslavik63



Foto: Lukas Neasi / Eastern Gravity

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel johny 20.2.2018 v 9:04

    Škoda, že jsem se ani nedozvěděl, kdo vyhrál, jak se umístili další Češi... K čemu je takový příspěvek? Jinak gratulace ;)

  • profilová fotka Keli 20.2.2018 v 9:19

    Autorem je Tomáš Slavík, jedná se o jeho propagační článek. Downmall závody jsou komerční záležitost a o výsledky nejde, minimálně pořadatelům určitě ne, protože je není v podstatě možné dohledat.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí