MojeKolo

Canyon Factory Racing má pro rok 2018 dvě nové posily

Autor: Čert, vydáno: 20.2.2018

EWS sezóna se blíží, první závod se jede už březnu v Chile, jedním z posledních týmu, který zatím neukázal „novinky“ v sestavě je i Německý Canyon. No, německý. EWS tým jezdi sice na Canyonech, ale šéfuje mu Fabien Barel a největší hvězdou je Brit Joe Barnes. Německo vlastně reprezentuje jenom jediná holka v týmu Ines Thoma.

A aby Fabienovi nebylo z nedostatku francouzštiny v depu smutno, jsou hned dva přírůstky do Canyon Factory Racing přímo z francouzské Riviéry. Florian Nicolai umí jezdit rychle a dřív jezdit EWSko s Rocky Mountainem. Dá se čekat, že ani na Canyonu nebude pomalý.

Druhým přírůstkem je Dimitri Tordo. Ne zrovna známé jméno. Ale pokud si o vás Fab Barel myslí, že jezdíte rychle a máte potenciál, tak rozhodně jezdíte fakt rychle a máte fakt potenciál.

Jinak Joe a Ines samozřejmě zůstávají, Joe bude závodit a samozřejmě se taky naplno věnovat populární sérii videí Dudes of Hazzard.

Sponzory pro letošní sezónu jsou SRAM, RockShox, Mavic, Maxxis, Ergon, Dainese, Troy Lee Designs, Crankbrothers, E-13, Acros, Mucoff, Go-Pro and Dynaplug.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí