Tomáš Slavík nejrychlejší na Downmallu v Maďarsku

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 26.2.2018

Downmall Tour je v plných otáčkách a o víkendu se jelo již třetí kolo Downmall Tour v Budapešti, Maďarsko. Extrémně krátká, ale technická trať, na které je těžké udělat časový rozdíl mezi jezdci a každá chybička si zde vybírá svoji daň. Na kluzkém povrchu v Maďarsku byl nejrychlejší Tomáš Slavík, který dokázal „uletět“ o více než 0,5 vteřiny a bral tak zasloužené 1. místo.

„V Maďarsku byla téměř stejná trať jako loni, tak jsme prakticky všichni věděli do čeho jdeme. Je to vždycky hodně specifickej závod, je to nejkratší trať celé Tour a nejdůležitější je fakt, když člověk udělá sebemenší chybu, tak není šance ji napravit, takže klíč k úspěchu jsou vyrovnané jízdy bez chyb, což jde horko těžko na takovým povrchu. Ve finále jsem to už trochu víc napálil a bylo z toho parádní 1. místo docela hezkým náskokem na takové trati, takže spokojenost.

Příští týden máme finálové kolo v Praze na Arkádách a doufám, že by se mi mohlo podařit přidat ještě jedno vítězství do sbírky. Závodění v ČR se mi už tolik nedostává a proto jsou pro mě závody před domácím publikem, kamarádama a rodinou jedny z nejcennějších okamžiků. Takže se těším a vidíme se 3.3. v sobotu na Arkádách…“



Pro více informací, fotek a videií Tomáš Slavíka sledujte jeho sociální sítě
www.tomasslavik.com
www.facebook.com/tomslavik63
www.instagram.com/tomasslavik63



Photo credit: Norbert Szász, Red Bull Hungary

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Marek 26.2.2018 v 20:28

    (Nejen) Ester nasi zemi udelala super jméno na ZOH, Tomáš nám jej dělá v tomto sportu. Gratulace.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí