Podzimní Blinduro se spouští zítra

Autor: Keli, vydáno: 28.2.2018

Blinduro není jen samotný závod, ale i komunita jezdců, které baví enduro. Pro mnohé bylo Blinduro právě prvním absolvovaným závodem, který jim ukázal, co vlastně enduro závodění je a jak krásné může být. Zážitky, ty si z Blindura odnesete především. To potvrdí asi každý z jezdců, který absolvoval loňské podzimní enduro v Bike resortu Valašsko. Počasí zde sice ukázalo svoji horší tvář, ale drtivá většina startovního pole se s nástrahami popasovala více než obstojně a tento závod mají hluboko zapsán v mysli.

Máš obavy, nejsi si jistý nebo jistá, že Blinduro dáš? Zeptej se na zkušenosti ostatních jezdců, Blinduro má na Facebooku nově i drbárnu. Skupinu Blindurist(k)a, kde můžeš probrat vše okolo Blindura a nebo taky úplně něco jiného, prý stačí jen komunikovat slušně.

Právě zítra se spouští registrace na Blinduro 2018 Podzim, takže pokud jste nestihli registraci na Lipno musíte být sakra rychlý. Počet jezdců je menší než Lipně (jen 300 kousků). Lipenské Blinduro bylo vypsáno pro pět set jezdců a startovka se zaplnila za pár hodin. Na Valašsku se dá čekat to samé v bledě modrém. Pokud úřady povolí, počet míst bude navýšen, ale raději bychom na to nespoléhali. Registrace se spouští 1. března úderem 12. hodiny na webu www.ceskaenduroserie.cz.

Kompletní informace o závodě najdeš samozřejmě i v propozicích.

Podle informací od nejvyššího pana Blindura, Michala Prokopa, víme, že tentokrát se nepojede na slovenskou stranu hranice, ale celý závod se odehraje na českém území. Loni Michal trochu podcenil objednavku počasí u Radegasta, vládce Beskyd. Na letošek je vše již kvalitně podchyceno! To znamená, že bude větší zima, víc pršet a víc bláta… nebo taky ne. Zázemí bude opět v osvědčeném skiareálu Karolinka a na jezdce čeká hodně změn na tratích, protože potenciál Beskyd je nevyčerpatelný.

Takže ještě jednou nejdůležitější informace: registrace se spouští 1. března úderem 12. hodiny na webu www.ceskaenduroserie.cz.

My tam budeme, co vy?



Foto: Patrik Procházka

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí