Bikepark Hradiště - zbývá 18 dnů - podpoř jeho vznik

Autor: Demo, vydáno: 1.3.2018

Čau kamarádi, potencionální přispěvatelé, vy co jste již podpořili a všichni dolekopcom zabijáci! Od vypuštění naší kampaně na Startovači pro vznik Bikeparku Hradiště uplynuli už tři týdny.

Hodně se toho událo. Hodně kamarádů, lidí známých, cizích i úplně cizích, anonymních nám přispělo – do této doby to cinklo na účet celkem devadesátkrát! Bude ještě spousta příležitostí Vám všem poděkovat, poslat Vám vybrané odměny a Vy všichni budete, po skončení (úspěšné) kampaně zvěčněni na společné pamětní desce v bikeparku. Mluvil jsem v rádiu, otravoval na Facebooku, psali jsme do novin, noviny psali o nás, říkal jsem to všem sousedům ve vsi a ti to říkali všem dalším sousedům ve vsi a v tuhle chvíli máme … 112.050 Kč!

Vy se podívejte na fotky vytvořené v programu pro projektovou vizualizaci budoucích bikeparků.

A já tady ještě poděkuji dosavadním největším sponzorům – patronům bikeparku: Sparkasse, JHMOTO, BodyArtHrad a JenaTatto !

Veliký díky taky patří téměř rodinné kapele Mullethead, která pořádá tuhle sobotu 3.3. benefiční koncert na pomoc bikeparku v Kamenici nad Lipou (info zde).
Takže kdo jste poblíž, přijďte nás podpořit v sobotu na pořádnej punk a jinak starý známý odkaz na Startovač … ještě máme 18 dnů na splnění snu, Nenechte nás v tom!

Díky všem,
Demo

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Aneta 8.3.2018 v 22:27

    Ta vizualizace mě přesvědčila. Profesionální práce! :D

  • anonymní uživatel Demo (alex.sidor (a) seznam.cz) 8.3.2018 v 22:37

    Díky, je za ní spousta tvrdé práce :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí