Video: Matěj Charvát - Sunday ride - Season is comming

Autor: Matěj Charvát, kategorie: Video, vydáno: 13.3.2018

Sezóna se nezadržitelně blíží, sníh taje a už nám jaro dalo na zkoušku trošku solární energie. Neděle byla opravdu nádherná a já jsem mohl vzít do ruky komplet výbavu – bike, kamery, kámoše a vyrazit do lesa. Na celej den bez rizika umrznutí.

Natočili jsme vám krátkej edit, kterým vám chci poděkovat za to, že moje videa sledujete, sdílíte a píšete komenty. Brzy vyjde další video a nebojte – nezapomněl jsem ani na MTB TIPS, které jsem teď na chvíli uspal, abychom zjistil jak moc je chcete. Vy je chcete, takže sledujte můj kanál – brzy vám naskočí notifikace.

Příště vyrazíme někam do zahraničí, ať si to trošku zpestříme.

Uvidíme se u příštího videa.

Matěj



Sledujte Matěje a jeho Vlogy na YouTube kanálu a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku a instagramu @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Pavel 13.3.2018 v 11:03

    Zdarec. Možná příště nedávat do videa záběr na "dominantu" toho kopce, když to má být top secret... ;)

  • anonymní uživatel Lubo 13.3.2018 v 12:06

    Pavel: presne tak, ale asi to Krabovy nevadi...

  • anonymní uživatel Juraj 13.3.2018 v 19:18

    Tady asi nebude morálně tak jednoduchý udělat vývozy, strava race a shred that berms session. Navíc i když jsem přespolní, tak jezdim tak, aby po víkendu lokálové nemuseli obracet oči v sloup. Ale pravda, že s ježděnim v okolí Prahy je to fakt na štýrů, pár slehlejch historickejch trailů, který se snad už ani nedaj opravit, pár ilegálů, kde nevíš kdy skončíš někde na stromě a lidma přeplněný turistický stezky.

  • anonymní uživatel Filip (filip (a) krabcycles.cz) 14.3.2018 v 13:05

    Lubo: proč by to mělo prosímtě zrovna Krabovi vadit?

  • anonymní uživatel Hanz (jan.smejkal (a) tiscali.cz) 14.3.2018 v 18:25

    Možná proto, že se Matěj Charvát snaží neustále zviditelňovat, leze bikerum na cizí illegal traily, natáčí z nich videa, která pak s vidinou větší "slavy" a par infantilnich lajku veřejně prezentuje. Už v okolí Prahy nasral spoustu lidi.......přitom jezdí jak každej druhej Pepík a většina lokálů si ho namaže na chleba :-D ať si ten blbeček postaví svůj vlastní trail třeba na Petříně, když chce bejt tak videt.......boha jeho, 12 letý youtubeři který točej ptákoviny z dětského pokoje mají vic followeru. Zminuji to proto, že pan Charvát hraje na followery a lajky - tahle infantilnost ho žene vpřed, tak počítejte s tim, ze brzo bude na YT i váš secret trail

  • anonymní uživatel jste trapáci pomlouvačský a ŘEŠÍTE CO ?? 15.3.2018 v 7:37

    na banšíčku ty vole :-D :-D

  • anonymní uživatel honza (honzarb (a) seznam.cz) 15.3.2018 v 9:14

    prosimvas klid...cekate, ze ten trail ted bude kazdej hledat a bude to tam jak na singltreku?:)

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 15.3.2018 v 9:35

    Díky Matějovi za dobrý tipy, určitě mi odhalil aspoň dvě ilegál lokality. A tam nepojedu tam sám. Půjdu tam s lidma co znají další lidi. A ty znají další lidi. Někteří z těch dalších jsou jistě prasata a jezdí neohleduplně k trailům, přírodě a lidem. Ale ty já neznám. A nebo se na to vyseru a pojedu si svůj "tajnej ilegál"...

  • anonymní uživatel Filip (filip.simer (a) seznam.cz) 15.3.2018 v 10:14

    Ok, ale pořád nechápu proč by to mělo Krabovi vadit. Krab tu dráhu nepostavil a secret trail to taky zrovna neni......

  • anonymní uživatel Daywak (Daywak (a) gmail.com) 15.3.2018 v 14:29

    Blbecek? S tím co dokázal a dělá? Tohle je bikova komunita? To je hnus. Sakra Hanz, takhle to přeci nejde.

  • anonymní uživatel michal 16.3.2018 v 11:58

    Daywak: obávám se, že schopnost jezdit dobře na kole z kopce nijak zvlášť nesouvisí s mírou přirozený inteligence... a to trapný divadlo kvůli followerům a potažmo reklamě na youtube, to o něčem taky svědčí

    honzarb: na tomhle trailu to jako na singltreku jistě nebude, nicméně jsou lokality, kde je to už dost na hraně, o vyhrocený situaci na Závisti nemluvě, a takovýhle medializování jim zrovna nesvědčí a bikerům dobrou službu nedělá... dávný Charvátovo video a strava ze Zvolouše nadělalo paseky docela dost, zrovna tak chlubit se veřejně, že chodím s lopatou na traily do přírodní rezervace, to taky nikomu neprospěje... ale jak říká Hanz, někomu je to u prdele, jakej vliv to bude mít na komunitu, hlavně že posbírá lajky a followery, to je dneska bohužel jediný měřítko úspěchu

  • anonymní uživatel Kači (da.k (a) email.cz) 16.3.2018 v 13:13

    Tady si zase někdo hrál na cizím pískovišti a ostatní děti jen koukají, brečí a žalují. .i.. :-D

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 16.3.2018 v 14:32

    Ať si klidně hrají, kluci by neřekli půl slova - kdyby Mates svoje videa věčně neuploadoval na youtube. To se může dělat u provařenejch lokalit, takže se Hanzovi částečně ani nedivim. Taky by mě nakrklo, kdybych chodil 3 roky do lesa s lopatou - do lokality, kam běžní pejskaři vůbec nechodí. Věděl bych o tom já a po 3 letech pár bikerů, kteří místo náhodou objeví.........většina těch trailů je v okolí Prahy v !!CHKO!!

    Fakt Vám přijde normální natáčet CIZÍ traily v chráněné krajinné oblasti a div k článku nedopsat podrobnou mapu s vyznačením trailu?

    Tohle napadne jen člověka, kterej nepřemejšlí nad důsledky nebo puberťáka, kterej má všechny ostatní v pitchi a jde mu jen o osobní prospěch. Takže se tomu hejtu ani nedivim, kdyby nebyl Matěj prostý duchem, tak mu doteče, že kdyby stavitelé chtěli, dávno si video natočí a uploadnou sami.

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 16.3.2018 v 14:44

    2 Michal

    u Závisti je to jedno - ta je provařená 15 let a chodí tam tolik lidí na výlety, že není důvod si hrát na secret lokalitu.....ale domnívám se, že není vhodný, když se medializujou traily o kterých dosud věděli jen skupinky. Zveřejněním pak totiž ty tratě ztrácí "genius loci"

  • anonymní uživatel michal 16.3.2018 v 15:40

    Ádoš: já vim, pamatuju si, jak vypadala třeba Kanada před 10-12 rokama, ale nikdy se tam nedělo to co teď, jako třeba ty dva klopenkový tobogány - když se začnou takovýhle věci množit jak přes kopírák, a každej si bude chtít nakopat svůj megatrail právě v tak frekventovaný a památkově a přírodně významný lokalitě, tak pohár jednou přeteče a pak se tady budou zase všichni divit, že je průser a zákaz a hřebíky, hádky s lesákama a kdesi cosi

  • anonymní uživatel Juraj 16.3.2018 v 16:36

    Já hlavně moc nechápu jak to kolem Prahy mohlo zajít daleko, že jsou všichni enduro specific a se 160/160 a DHF/DHR WT hoblujou turistický trasy, kde se před 20 lety jezdilo na hardtailech, kam lidi choděj o víkendu na procházky a ne uskakovat před shrederama. Nicméně to klackování, který se objevuje na mnoha místech kolem Prahy, bych tipnul spíš na cyklisty kterejm se nelíbí současnej stav, kdokoli jinej by to řešil rovnou chycením za flígr a odesláním někam hodně daleko. Jenže pak se radši nikdo neodváží někde kopat, nakope kickery do cesty kde choděj lidi a ještě je naštvanej na kolemjdoucí. A pak holt neni kde jezdit...

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 16.3.2018 v 16:53

    Jednou jsme takhle v Praze citlivě odhrabali lístí a vyjezdili si hezkou stopu v jednom lesoparku. Do roka se tam začal někdo angažovat. Na jinak plynulou lajnu kde byly hezký odklopený zatáčky plácl patnácicentimetrový bobky, asi jakože skoky. Pak nějaký podobně vysoký "klopenky", a zakončil to skočkem s dopadem kolmo k frekventovanýmu chodníku kde chodí lidé. A pak že proč jsme za čuráky... Já už tohle fakt neřeším, nemá to smysl...

  • anonymní uživatel Mik 16.3.2018 v 19:16

    Neviděl bych to tak žhavě, ale i malá nápověda občas stačí. Začínám se bát, co vyleze v týhle sérii příště...

    Obecně - jednou snad lidi pochopěj, že pokud se jim CIZÍ trail v naší maličký zemi líbí, tak si ho maj nechat pro sebe. Nedejbože na něj sahat nebo vyjíždět nový stopy. Cizí práce/nápad/oblíbený místo není prostředek pro nahánění vlastního sociálního statutu.

  • profilová fotka Maverick 16.3.2018 v 21:47

    Konečně debata jak na dolekopu před 10 lety!

  • anonymní uživatel Bob (Bob (a) nowhere.com) 17.3.2018 v 12:33

    Teprve tahle diskuse a upozornění na ní mě přiměla přemýšlet. Lokalitu znám, zbývá tedy trocha snahy na místě.
    Jinak naprosto souhlasím že se cizí traily ctí. Nicméně nabídnout pomocnou ruku můžu.

  • anonymní uživatel nesquick 17.3.2018 v 14:13

    nevíte prosím Vás někdo, kde to je? hned bych tam vyrazil s lopatou a překopal, nahnal pár pěších turistů a přibil ceduli "chráněná krajinná oblast" díky! gps do komentů

  • anonymní uživatel M 17.3.2018 v 18:11

    Ta hranatá nádrž v blízkosti Prahy je dostatečné vodítko. Mě to na mapy.cz trvalo cca 3 minuty.

  • anonymní uživatel pa 17.3.2018 v 19:53

    Hele osobně v to nevidím nic špatného. Asi ten co to staví musí tak nějak počítat s tím, že to někdo objeví nebo dokonce majitel pozemku bude proti. Jestli se to někomu nelíbí tak ať se plácne přes kapsu a koupí si vlastní pozemek a obežene ho plotem.
    Nedělá tam žádný bordel a že o tom natočí video ? Kolik lidí si dá tu práci a bude to hledat. Bez lokálů to stejně není ono .
    Z hanze doslova srší závist. Dělá hezký a zajímavý videa.. Tak si sleduj pubertáky v pokojíku a drž pysk.

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 17.3.2018 v 20:41

    pa> Natočit video, ok nic proti kvalitě těch videí. Ale honit u toho lajky? To je trochu divný a rozporuplný. Vždyť jich chce mít čím dál víc. Rozhodně to posune lokalitu blíž k jejímu "konci". Jako dík za to že si tam mohl autor videa zajezdit, mi taková "propagace" rozhodně nepřijde vůči lokálům a kopačům fér.

  • anonymní uživatel Olaf 17.3.2018 v 21:13

    Brukvice, on je to trail nekoho z vas jo? :)

  • anonymní uživatel Gabosh 18.3.2018 v 18:06

    No, "pěkně Mates pěkně", kam pak se bude ubírat má jarní vyjížďka? Pět minut na googlu ... :( I ty jeden kuchaříku s polívčičkou ještě vroucí na zlatém podnosu :).

  • anonymní uživatel lorduskonus 19.3.2018 v 8:48

    Hele mám vlastní zkušenost s "ukončením" trailu, u chaty v KRNAPU jsem si vyjezdil lehce cestu hnedka na okraji sjezdovky jako zrkatku, takže vlastné žádná škoda, akorát jsem odházel pár šutrů, na skoky jsme se vybodli a klopenky jen prostě pěšinka. Sjeli jsme si tu lajnu tak 10 do roka ve 2 lidech...jednou jsme potkali ve vesnici mlaďase na ht, samozřejmě jsme byli blbí, takže jsme ho vzali sebou, no, on za 2 roky natočil video, rozkřiklo se to, přijel krnap, vyvěsil cedulky a místní začali práskat. :) Takže tak, i "blbé" video v CHKO může dost napáchat. :) Ale nejvíc mě pobavil krnap jak hřebíkama do živejch stromů natloukl cedulky, přitom o 25 metrů dál je rozvoraná cesta od lesák...ale to jistě každej bajker zná. :)

  • anonymní uživatel Honza (honzarb (a) seznam.cz) 19.3.2018 v 10:32

    ...tak treba se k tomu tady vyjadri i samotny Matej, jakej ma na to pohled...

  • anonymní uživatel Ewa Farna (luxol) 19.3.2018 v 11:35

    Matej se nevyjadri, komenty nejdou lajkovat...

  • anonymní uživatel pps 20.3.2018 v 8:07

    2 Honza: Myslím, že Matějův pohled na věc je zřejmý už z těch jeho videí...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí