MrWolf SmartMousse - nikdy více defekty, ale především na ebike

Autor: Čert, vydáno: 21.3.2018

Defekty jsou vážná věc, proto není divu, že se tomuto problému věnuje spousta firem spoustou různých metod. Jednou z nich jsou i Italové MrWolf, ty můžete znát z nedávno testované vložky do bezduše, které říkají Banger (Test: Mr. Wolf Banger zruší defekty a ochrání ráfek). Ale SmartMousse jde dál.

Novinka, SmartMousse není evolucí Bangeru, ale jeho ebikovým bráchou. Proč? Systém funguje vlastně zrcadlově oproti Bangeru, kdy je pěna vycpávkou, ale tlumí stále vzduch. V tomhle případě slouží vzduch (v galuskové duši) jenom pro vypnutí pěny a celé tlumení a přilnavost tím pádem leží právě na téhle pěně.

Pozitiva – nemůžete píchnout, nepotřebujete žádné pásky do ráfků, žádné tmely.
Negativa – odvalování takhle přilnavé a měkké pneumatiky bude asi sakra zážitek. Proto pouze ebike specific.

Nicméně nápad je to velmi zajímavý a je na diskuzi, jestli by nebylo možné tuhle variantu použít třeba jenom do předního kola pro obří trakci a neprůstřelnost, v kombinaci s Bangerem vzadu. To, jací jsou MrWolf patrioti dokazuje i to, že „největší“ varianta vycpávky, tj. verze pro 2,8 až 3,0 palcové 27pluska, se jmenuje Rocco.

Jinak dostupná by tahle legrace měla být na eshopu v květnu.

MrWolf se toho nebojí a mimo parádního videa docela marketingově zatlačil i prostřednictvím týmu, na jeho produktech budou totiž jezdit asi nejlepší italští enduro závodníci, bráchové Alex a Denny Lupatové a XC hvězda Marco Aurelio Fontana. Toho znám jenom proto, že jezdil XC svěťák ve volnejch kraťasech.

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka SandWolf 21.3.2018 v 9:56

    Jen škoda té ceny .. 100e za kus je docela ranec ale třeba se to uchytí

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 21.3.2018 v 10:48

    SmartMousse logika mi přijde jako "držím plnej se zataženou ruční brzdou" :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí