MojeKolo

Krista Havlická za Rock Machine

Autor: Krista Havlická, vydáno: 26.3.2018

Ahoj, většina z vás mě možná zná, ale pro ty kdo mě vidí poprvé tak znova „Ahoj“. Jsem Krista Havlická a věnuji se enduru (více o mně najdeš v zde rozhovoru). A proč jsem zde, mám totiž skvělou novinu o kterou bych se chtěla podělit. Oficiálně mě tento rok uvidíte jezdit na Enduro závodech na kole a v dresu Rock Machine. Pro mě to není jenom skok ve sportu, ale celkově mi to tak nějak mění život. Mám více možností, ale taky závazků, které se musí splnit a musí se máknout.

Kdybych měla říct něco ke kolu tak oproti tomu na kterém jsem jezdila tak je to asi jako když jezdíte ve Felicii a pak si sednete do Audi (jestli je pro někoho audi šunka tak předem sorry, ale auta nejsou moje silná stránka, tak si tam představte prostě luxus, pohodlné a rychlé auto :D). Pro upřesnění, předtím jsem jezdila na Rock Machinu Blizzard 50 LTD 2016 a teď ten nový mazel je Blizzard 50–27 2018.

Taky mi Rock Machine umožnil si trošku podesignovat dres ke svému. Což se taky stalo a udělala jsem si menší úpravu.

Osobně doufám, že tato sezóna bude skvěla jak pro mě tak pro všechny a hlavně bez zranění! Na konec bych chtěla poděkovat za důvěru Rock Machine, přátelům za podporu a rodině taktéž za podporu a to jakou mají se mnou trpělivost (tato skupinka se děli na dvě podskupinky 1. enduro rodinka a 2. moje familie), myslím, že to každý pochopí :).



My velké naději českého holčičího endura držíme palce a přejeme hodně štěstí. Další informace o Kristě najdeš na jak Instagramu, tak na Facebooku.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí