GoPro HERO - špičková kamera za skvělou cenu

Autor: Shotek Tiskarz, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 5.4.2018

Rodina GoPro se rozšiřuje o novou kameru. Model HERO je díky své atraktivní ceně tou nejlepší vstupenkou do světa špičkových akčních kamer.

Staňte se hrdinou, kameramanem i režisérem svého vlastního akčního filmu nebo třeba cestovatelského dokumentu. Značka GoPro představuje svou nejnovější kameru, která nese název HERO a má výbavu srovnatelnou se špičkovými kamerami GoPro, přitom je ale svou cenou výrazně dostupnější. Seznamte se s modelem HERO. K dostání je za 5999 Kč.

„HERO je skvělou první kamerou pro lidi, kteří chtějí sdílet své zážitky i z míst, kde je telefonem nemohou zachytit,“ říká Meghan Laffeyová, viceprezidentka GoPro. „Sdílení dechberoucích momentů je nyní mnohem jednodušší a dostupnější pro všechny nováčky ve světě GoPro.“

Sdílení zážitků je díky podporované funkci QuikStories mimořádně jednoduché! Kamera automaticky nahraje vaše fotky a videa do mobilní aplikace GoPro, která z nich sama sestřihá zábavné video. To pak můžete ještě upravit nebo hned sdílet na sociálních sítích s přáteli.

Vzhled nové kamery HERO je velmi podobný špičkovému modelu HERO6. I ona má dvoupalcový dotykový displej, který zásadně usnadňuje ovládání a na kterém si můžete prohlížet natočené záběry. I ona je vodotěsná do desetimetrové hloubky, a můžete ji tak vzít do míst, kam se váš smartphone nikdy nedostane.

Natáčet lze v HD režimech 1440p a 1080p, a to při 60 snímcích za sekundu. Svá dobrodružství můžete zachytit i na 10MP fotografie. O fantastický obraz se stará také velmi pokročilý systém stabilizace, který má GoPro dlouhodobě na vynikající úrovni. Natáčet a fotit můžete i v režimech Time-lapse, fotit pak i v režimu Burst.

S novým modelem HERO už nikdy nebudete muset složitě nahmatávat tlačítka – kameru lze jednoduše ovládat hlasovými pokyny.

Zřejmě není potřeba dodávat, že kamera má vyjímatelnou baterii, je kompatibilní s příslušenstvím GoPro a disponuje Wi-Fi i Bluetooth. O skvělý zvuk se stará trojice mikrofonů.

Více informací o kameře GoPro HERO najdete zde.

Klíčové technické specifikace
Video: 1440p60 / 1080p60 / 0.5 sec + Time-lapse Video
Foto: 10 MP / 10 fps + Burst / 0.5 sec + Time-lapse Photo
Dvoupalcový dotykový displej
Vodotěsná do 10 m
Hlasové ovládání
Wi-Fi + Bluetooth technologie
podpora QuikStories
Automatické nahrávání do cloudu GoPro Plus
Ovládání jedním tlačítkem
Automatický režim pro nízké osvětlení
Tři mikrofony pro skvělý zvuk
HDMI výstup
Vyjímatelná baterie

/*Obchodní sdělení*/

Diskuze

  • anonymní uživatel wladeq vole 5.4.2018 v 19:04

    Nutno podotknout, ze nema GPS, takze na nejakou telemetrii zapomen, nema funkci protune, a stabilizace v H6 je jeste o fous dal, tahle je z H5, ale je pravda ze ve vetsine pripadu je uplne v pohode. Soft je dost tragicky, viz tuny problemu s H5, H6 i fjužnem. Ta uzavrenost systemu je zabiji. Za tu cenu to az tak bestbuy neni, ale uvazovat se o tom da, o tom zadna ;)

  • profilová fotka Drugdik 6.4.2018 v 12:41

    Hoj, mohl by jste mi někdo prosím vysvětlit pojmi soft a fjužn? a k čemu slouží protune? pokud je protune pouze nastavení barevného odstínu, je nahradítelné v pc...

  • anonymní uživatel wladeq vole 6.4.2018 v 23:49

    1. pojmY se pise s tvrdym Y :) ....2. soft je software, "operacni system" te kamery, fjůžn je fusin, jejich "nejvyssi model", viz web...protune je dodatecne zpracovani obrazu, neni to jen o barevnem odstinu, ale da se to vsechno udelat v PC jako PP...(mimochodem PP je postprocess ;))....o tomhle vsem ale vicemen nove hero není

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí