MSDH cup startuje o víkendu v Jasenské dolině

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 17.4.2018

Moravsko-Slovenský DH Cup o víkendu odstartuje svoji další sezónu a opět s novinkami například je nově kategorie pro enduro kola. O detailech informuje Zdeněk Florián.

Kolo první v Jasenské dolině

Letos s novým partnerem firmou FiveTen shop sk. startuje seriál na nové trati v Jasenské dolině. Areál je kousek od Martina u obce Belá.

Najdete zde ideální zázemí s velkým parkovištěm, restaurace s dobrou kuchyní, sedačkovou lanovku a krásnou přírodu. Je to ideální trať na rozjetí v úvodu sezony a my pro vás opět připravujeme řadu novinek. Jednou z nich je i kategorie pro enduro kola. pojede se samozřejmě na stejné trati,kde si enduro jezdci můžou zatrénovat a porovnat výkonnost se sjezdaři.

Připraveny jsou opět hodnotné ceny od partnerů seriálu, tombola startovních čísel a taky finanční prémie. Registrace běží do čtvrtku na: www.moravskoslovenskydhcup.eu.

Trať bude připravena v sobotu od 9 hod, kdy taky začíná registrace, kde si vyzvednete startovní číslo a zaplatíte startovné, které obsahuje vývoz sedačkovou lanovkou na dva dny. V neděli se pojedou opět dvě měřené jízdy a pořadí určí odpolední finále. Propozice zde.

Kolo druhé v Koutech nad Desnou

A o týden později se jede nejtěžší závod seriálu v Koutech nad Desnou. Registrace bude spuštěna od pátku.

Tak to nepropásněte :)

Diskuze

  • profilová fotka Zdeněk 17.4.2018 v 12:15

    Doplňující info : pro účast není potřeba žádná licence !!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí