V Koutech se buduje nová lokalita, Areál Kareš

Autor: Pepa Kašík / ZEVL team, vydáno: 18.4.2018

Kouty nad Desnou od letoška nebudou mít jen jeden bikepark, ale rovnou dva. Nově vzniklý bikepark, který mají pod palcem kluci ze ZEVL týmu, bude jen pár set metrů od toho stávajícího kouteckého. Roste sice na menším kopci, ale jak uvidíte z videa, rozhodně má co nabídnout. Více o tom Pepa Kašík.



Ke konci loňského roku jsme vás informovali o tom, že si Zevláci plní cíle a začínají se stavbou svého tréninkového parku (zde).

Celá věc se nakonec vyvinula tak, že mi (Pepovi Kašíkovi) majitel areálu, pan Tomáš Kareš, nabídl práci provozního. Ukecal jsem dva největší dříče a možná i stavitele z řad ZEVLu, Tomáše Hrubýho a Aleše Lauterbacha. Dali jsme výpověď v zaměstnání a od dubna makáme v Areálu Kareš, kde naším hlavním cílem bude v první fázi vybudovat kvalitní bikeparkové tratě.

Vzhledem k velikosti svahu, který má necelých 450m, nechceme ani zdaleka konkurovat velkému areálu Kouty, chceme jej jen doplňovat a tím nabídnout bikerům více možností a vyžití na celý víkend. Zaměřujeme se na začátečníky i pokročilé jezdce, takže si u nás zajezdí každý. Jelikož jsme bikeři, a víme co máme rádi, chystáme pro vás i menší tábořiště a kemp s elektřinou, vodou a wécéčkem, pro ty náročnější i levné ubytko. Samozřejmostí bude hospůdka s dobrým pivkem a večerním programem, menší servis, myčka a další zázemí. Postupem času také závody a jiné akce.

Areál také nabídne vyžití pro vaše drahé polovičky a ratolesti. Jedná se například o horské minikáry nebo koloběžky, bungee trampolíny, dětské hřiště a další.

Pokud se budeš chtít po ránu protáhnout, bude zde vybudované menší workoutové hřiště a slackline. Vše ale postupně. Plány jsou velké. Prioritou jsou nyní pro nás tratě a co nejkvalitnější vývoz vlekem. Plánujeme otevřít někdy v půlce května, hotové budou 2 – 3 tratě, a v provozu téměř všechny zmiňované atrakce. Jestliže si nechcete nechat nic uniknout, můžete nás sledovat na Facebook @ArealKares nebo na webu www.arealkares.cz. Nebo až pojedete přes Kouty, přijďte nás osobně pozdravit a mrknout se, jak nám jde práce od ruky.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Stan (stan.mi (a) centrum.cz) 18.4.2018 v 15:45

    Vypadá to luxusně pánové!! Jen tak dál!!

  • anonymní uživatel loda 18.4.2018 v 23:37

    good job

  • anonymní uživatel MUh 19.4.2018 v 1:55

    jumpy to je potreba... diky!!!

  • anonymní uživatel Dan 19.4.2018 v 13:08

    WOW!

  • anonymní uživatel Lubo 20.4.2018 v 7:33

    Fookin Hell !!!!! good job Zevlato's!!!!!!!!

  • anonymní uživatel Pepek ZEVL (kasikjosef (a) seznam.cz) 20.4.2018 v 7:43

    Kurňa borci, čekali jsme klasickej DKEY hejt, ale tyhle vaše reakce nás opravdu těší! Makáme dál, jak barevní, sledujte nás na www.facebook.com/...

  • anonymní uživatel pps 20.4.2018 v 14:48

    Hezky pěkně a navíc pod taktovkou ZEWLÁKŮ, by to mohlo mít tu správnou péči!

  • anonymní uživatel djzatorze (djzatorze (a) interia.pl) 20.4.2018 v 18:05

    Beautiful! Keep tracks growing!

  • anonymní uživatel Suchar 22.4.2018 v 13:18

    Hodně dobře vy!!! Už se těším....

  • anonymní uživatel jandys 23.4.2018 v 12:14

    tak to bude mrda!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí