Druhý ročník ENDURO TRUTNOV TRAILS vyprodán

Autor: Keli, vydáno: 25.4.2018

Druhý ročník enduro závodu pořádaného na a v okolí trailového centra Trutnov Trails byl vyprodán. Na co se závodníci letos mohou těšit? Nebude toho málo.

Začneme kategoriemi, letos se pojede v celkem pěti kategoriích od nejmladších juniorů, přes ženy až po mužskou elitní kategorii, jednotlivé kategorie budou mít rozdílný počet rychlostních zkoušek. Nejméně, tedy tři budou mít junioři a nejvíce, pět připadne pro eliťáky. Ti také jako jediní pojedou o tučné prize money, nicméně na nejlepší z ostatních kategorií čekají velmi cenné věcné odměny. A jaké budou jednolivé RZ? Náročné, ale organizátoři nezapomněli ani na flow a zábavnost, prostě komplexní endurové zkoušky, které ověří jako technickou, tak fyzickou připravenost. O proti loňskému roku byly upraveny časy výjezdů a budou o hodně milosrdnější, takže letos start stihne opravdu každý.

Celý závodní program bude zahájen v sobotu 28. dubna, kdy je naplánován oficiální trénink a prezentace. Prezentace a registrace závodníku proběhne na Zimním Stadionu Trutnov, kde dostanou čip a startovní číslo (od 14:00 do 17:00). Zde na stadionu budou mít během nedělního závodu závodníci zázemí, budou mít připraveny šatny a k dispozici budou i sprchy s teplou vodou. Kromě zázemí u stadionu budou mít jezdci při nedělním závodě servisní zónu, ta bude umístěna u výjezdu na třetí RZ a také se budou moci dvakrát najíst a napít v občerstvovací zóně (při cestě na 3. a 5. RZ).

neděli 29.4.2018, v závodní den bude poslední šance se zaprezentovat od 7:45 – 8 hod. V 9:00 pak speaker Michal Berka pustí do závodu první vlnu jezdců, start i cíl bude u Zimním Stadionu Trutnov.

A jak říkají organizátoři v čele s naším předním enduro jezdcem Přemkem Tejchmanem: "Těšíme se na vás a doufáme, že si to společně všichni užijem!



Veškeré informace hledej na Facebooku.

Diskuze

  • anonymní uživatel PAJA 25.4.2018 v 21:54

    Tak to jsem z toho nějakej zmatenej.
    Na ofiko webu jsou časy jiné, SO-16-18, NE-8-9. Plus jsem pochopil (a doufal), že sprchy zimáku budou přístupné i v sobotu.

  • profilová fotka přemek 26.4.2018 v 8:57

    Zdravím, z důvodu hodně lidí na startu jsme registraci v sobotu prodloužili a v neděli museli zkrátit. Veškeré zázemí na zimním stadionu bude k dispozici v sobotu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí