Představení teamu MTB Weltenbummler - světoběžníci na bajcích

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 25.4.2018

Asi se nebudu mýlit když řeknu, že my všichni bychom ze všeho nejradši byli na kole co nejčastěji. Ideálně pořád. I teď. Takhle to má i parta lidí z továrny Ghost. Víc už o tom řekne Adam Stašek, bývalý fourcrossák, v tuhle chvíli vývojář Ghostu.

AS: Jsme parta převážně vývojových inženýrů, kteří nechtějí jen sedět za pécéčkem, ale poznávat produkty v praxi, sbírat na ně feedback od lidí přímo na trailu, jednoduše fungovat v komunitě víc než jenom zpoza excelu a Cadu. A nejenom to. Chceme závodit, jezdit, užívat si života. A proto nás napadlo spojit se pod jednou hlavičkou, týmem MTB Weltenbummler. (Weltenbummler znamená něco jako "globetrotter, světoběžník, pozn. red.)

Jsme v celku pestrá skupina a tak doufáme že tento záměr bude fungovat a prospějeme nejen sobě, ale i našim případným podporovatelům i sledovatelům. Budeme fungovat na sociálních sítí, webech, ale i v různých článcích tištěných médií, ale hlavně být viditelní na akcích (závodech, festivalech veletrzích), tak abysme navázali přímý kontakt s uživatelem. Prezentujeme se i pořádáním akcí (MTB závodů a kempů).

A kdo jsme to „My“? Samozřejmě já, moje snoubenka Markétka, kterou můžete znát třeba z katalogů Ghost a Stašek Family část uzavírá můj táta, bez kterého by to prostě nešlo.

Rodinný podnik doplňují vývojový inženýři Ronny – hlava vývoje Ghostu, účastník EWSek a tak bývalý biketrialista a Kai – biker amatér, bez závodních zkušeností, ale žil několik let ve Whistleru…, takže se jezdit naučil. Čas od času se taky pustí do závodění v Enduru a sjezdu. Taky nám shapuje náš domácí pumptrack ve Waldsassenu.

Tina – je jedinou inženýrkou, co znám v bikové branži a má strašnou fýzu, všem nám ujede, taky má na kontě několik startů na EWS a ME v terénním triathlonu.

Pascal – Instruktor bike campu, závodník 4× a sjezdu a zkrátka člověk, co umí všechno.

Gerard – je klasický dobrodruh, jezdí na kole napříč Evropou a ve firmě se zabývá vývojem systému bike-bagů. Jeho majstrštyk je přejezd na kole, které si sám navrhl a vybavil na expedici, která vedla z Eurobiku (Friedrichshafen) na další veletrh v Madridu (a po cestě stihl i demonstrovat za separaci Katalánska.)

Plány máme velké, nejsme žádný extrémní racing tým, budeme závodit spíš pro srandu, potkávat lidi, organizovat campy, točit videa o tipech na výlety i tipech co se týká techniky, jenom namátkou, Já (Adam) jedu s tátou v červenci na zkušenou do Himalájí, 900km MTB přejezd nejvyššího pohoří světa. Kai, (Kája), jede na podzim, jako každý rok, do Britské Kolumbie, Gerard naplánoval expedici na přejezd Chile, Tina bude zase závodit o 106, s Ronnym a Pascalem připravujeme dětský MTB Kemp, v červnu máme naplánovaný celotýmovou expedici do Jižního Tyrolska… prostě bude toho dost.



Sledujte MTB Weltenbummler třeba na Facebooku nebo na Instagramu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí