CANNONDALE KUR ENDURO na Enduro Trutnov Trails

Autor: Milan Myšík, kategorie: Report, vydáno: 4.5.2018

První závod nové enduro sezony je již minulostí. Konečně jsme tak ozkoušeli nové mašiny Cannondale Jekyll v plným zápřahu a jak se komu dařilo se dozvíte právě zde.

Milan Myšík – 3. místo, Elite

„Otevíračka nové sezony se povedla na výbornou. Organizátoři ukázali, jak by měly vypadat pořádný závody. Nejvíc kvituji parádní zázemí a hlavně super časomíru! Osobně sem se dost trápil, pomalé traily v hrabance není zrovna nic co bych si užíval, ale nějak jsem to utrápil na třetí místo a ztráta nakonec nebyla tak hrozná jak jsem očekával. Byl jsem nakonec rád, že jsem závod odjel, protože těch problémů, které se mi přihodily týden před závodem bylo víc než dost. Pět stehů v obočí mi zaručilo, že jsem všem mohl vykládat, jak jsem dostal naloženo v ringu a zjištění alergie mi zrovna nezlepšovalo dýchání, takže za mě dobrý. Přeji brzké uzdravení závodníkovi, který si přivodil těžký úraz hlavy a musel být odvezen vrtulníkem a velký respekt dvěma závodníkům, kteří ho zachraňovali od nejhoršího, hold i tohle k enduru patří.“

Jan Vaner – 5. místo, Elite

„Luxusní počasí, kemp, organizace, traily a umístění udělali z Trutnovtrails endura zatím nejlepší závod sezony ????. Výsledek mohl být možná o trochu lepší, ale bohužel mě zpomalila lehká rýmička. Díky Přémovi za super závod“.

Matěj Višnovský – 8. místo, Elite

„Doufám že se letošní závodní sezóna pojede v duchu Trutnov trails Endura, protože jsem si to maximálně užil! Velký palec nahoru za použitou časomíru s průjezdovýma bránama. Když tě někdo dá o setiny, tak je prostě rychlejší. Žádný dohady“.

Dominik Řidký – 33. místo, Elite

„Minulý víkend jsem vyrazil na první enduro závod v Trutnově. Čekal jsem že erzety budou krátké a jednoduché, ale byly naopak docela těžké a vyčerpávající, bylo na nich spousta ostrých zatáček, plno kamenných a šlapavých pasáží, prostě věci co nemám moc rád. Bohužel jsem měl v první erzetě pád, ve kterém jsem narazil pánví do kamene, pád mě celkově rozhodil a bolest pánve mě provázela po celou dobu závodu. Strach z dalšího pádu mě donutil jet opatrněji a moc neriskovat. Takže první závod v sezóně pro mě neskončil zrovna šťastně. Ale jinak děkuju Enduro Trutnov Trail za super závod“.

Více info o našem týmu na facebooku @cannodalekuren­duro a stránkách Milana Myšík @milanmysik61 a Jana Vanera @janvanerathlete.



Foto: Jakub Janecký

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí