Soutěž: Vyhraj VIP vstupenky na Světový pohár s Mercedes-Benz

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 18.5.2018

Světový pohár horských kol se příští víkend podívá do ČR. Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě se nezadržitelně blíží. Přestože se jedná o Světový pohár v crosscountry, sjezdu se v ČR asi bohužel nikdy nedočkáme, tak i pro fanoušky gravity disciplín toho bude spousta k vidění. Mimo klasických závodů, včetně novinky v podobě short track, která má nahradit nepříliš úspěšný XC eliminátor, tak nebude chybět ani rozsáhlé výstavní plochy se spoustou stánků, soutěže a mnohem víc.

Novým generálním partnerem seriálu je Mercedes-Benz, tato značka také nově podporuje i jednoho z nejznámějších českých freeriderů Richarda „Gaspi“ Gasperottiho. Pokud se s ním chceš potkat, strávit s ním část soboty, prozkoumat jeho expediční Vito a a nakouknout do zákulisí Světového poháru tak máš možnost. Mimo to také vyhrát dvojici VIP lístků a několik dalších párů vstupenek. Stačí odpovědět na několik otázek a míst štěstí.



Co je potřeba udělat? Odpovědět na otázky, konec soutěže je úderem pondělní půlnoci (21.5. 2018, 23:59 hod.).



1/ Který z bikerů vyhrál v Novém Městě na Moravě nejvíc závodů SP?
Jaroslav Kulhavý
Nino Schurter
Julien Absalon

2/ Jaký je nejnovější model v rodině Mercedes-Benz?
4D Class
MTB Class
X-Class

3/ Ve kterém roce se v Novém Městě na Moravě konal první Světový pohár MTB?
2009
2010
 2011

4/ Jak se nazývá základní varianta třídy X-Class?
Pure
Progressive
 Power

5/ Které sekce v Novém Městě na Moravě budou ve znaku trojcípé hvězdy?
ACDC a Expert Climb
Rock n'Roll a Vertical Drop
Double Challenge a Choice

Vaše jméno a příjmení:

Vaše telefon:

Váš email:



Co všechno můžete vyhrát? Hlavní výhrou jsou dvě VIP vstupenky na nedělní program SP, dalších 9 výherců dostane dvě běžné vstupenky. To ovšem není všechno, každý z výherců ještě dostane malý dárek od pořadatelů a také možnost v sobotu strávit čas s Gaspim a jeho crew. Ti budou mít jedinečnou příležitost omrknout nové expediční auto, projet se a nakouknout do zákulisí Světového poháru!

Výherce budeme informovat v úterý 22.5. v dopoledních hodinách emailem. Výhru lze vybrat pouze v místě konání Světového poháru v Novém městě na Moravě 25.-27. května 2018, čas s Gaspim bude vyhrazen pouze v sobotu 26. května.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí