MojeKolo - showroom společnosti Schindler otevřen v Kravařích

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 21.5.2018

Společnost Schindler (výhradní dovozce značek GHOST, LAPIERRE, Continental, Cratoni a další) ve čtvrtek 17. května slavnostně otevřela zcela nově postavenou administrativní budovu, jejíž součástí jsou kanceláře a také showroom. Celkově majitel společnosti Jan Schindler vybudoval 900m2 v Kravařích u Opavy, čímž získal strategickou polohu pro svůj obchod zacílený na Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

Kromě architekta, stavební společnosti, starostky, médií a dalších významných osobností byl mezi pozvanými hosty také farář, který celé office budově a showroomu požehnal. Mezi přítomnými nechyběla ani známá jména závodních týmů – Honza Hruška za GHOST TEAM, Topforex – Lapiere Pro Cycling Team pak zastoupil Radim Kijevský a Pavel Padrnos.

Po úvodním přivítání hostů majitelé společnosti slavnostně přestřihli pásku a Jan Schindler představil několik zásadních milníků společnosti.

Distribuce cyklo-značek:
2008 – GHOST
2008 – ELECTRA
2010 – CRATONI
2011 – LAPIERRE
2013 – SKS Germany – Slovensko
2014 – KNOG – Slovensko
2014 – Maďarsko
2015 – ESI, LAPIERRE – Slovensko, SALSA, SURLY, KNOG – Česká republika a Maďarsko
2016 – CONTINENTAL, SKS Germany – Česká republika
2017 – QERIDOO

Následovala prohlídka celé budovy, kdy mohli zájemci zavítat do veškerého zázemí industriální stavby. Součástí eventu bylo také představení zbrusu nového e-biku s plně integrovanou baterií – Lapierre Overvolt AMi Shimano. Plánované odpolední vyjížďky se zúčastnilo jen pár bikerů, kterým nevadila nepřízeň počasí. Celá událost se nesla v uvolněném a pohodovém duchu, který odpovídá celkové atmosféře společnosti Schindler.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí