Andy v Kanadě - report no.3

Autor: Keli, vydáno: 21.6.2005

Caues kuciii a holky ;-)
tak mame po vikendu a ja mam zase projezdenou o kus vetsi cast mesta. V jednu chvili jsem myslel, ze si poridim slicky, protoze mam gumy jen s mekkou smesi a ty tady, na asaltu, mizi zavratnou rychlosti. Kdyz se chci totiz dostat na nejblizssi bikovaci misto, musim ujet kolem 10km mezi barakama. Ale dost stezovani jdeme jezdit. Behem popojizdeni mestem jsem zastavil prakticky v kazdym bikovim shopu, co jsem objevil a mimo slintani nad komponentama od Chris Kinga, Spinergy, Litespeedu a hlavne tema cenama, jsem se ptal na nejaky jezdeni v okoli – bmx draha, dirty atd.

Vsichni byli naprosto v pohode a radi poradili, pokud vedeli.. Nektery mista byli spis zalostny (jakoze mezi krovim dve hromady hliny, jako ze odraz a dopad a rozjezd po rovine), ale nekde jsem uz z dalky videl litat bikery vzduchem.. Krome udolicka s lavkama, jak uz jsem psal, jsem nasel dva takovy placky, ktery se mi celkem zamlouvali. Obe lokalitky v lese, takze napr. otazka vetru a poletovani vzduchem – bez problemu. Jeden placek tak 50×100m byl samej dirt. Proste skok za skokem a pokud jsem nestal na dopadu,
odrazu nebo rozjezdovi bouli byla tam klopna. Navic to cely bylo mirne z kopce. Mistecko celkem k pohledani a pokud se clovek snazil dala se najit lajna treba 150m dlouha – skok za skokem.. ;-) Behem asi dvou hodinek jsem si naskakal vsecky skoky a pak uz jen prijemny litani do jistoty. Pohodicka, sem tam trik. Druhy misto mi popsal jeden chlapik, jako ze tam je to jeste lepsi nez zminovana lokalita. Ukazal na mape priblizne kde to je a tak jsem tam po par dnech vyrazil. Bylo to od baraku asi 18km!!! Na sjezdaku, s plnou polni (batoh, kamera, fotak, stativ, jidlo, piti, chranice..) no mel jsem toho celkem dost uz ve chvili, kdyz jsem tam dorazil. Odmenou pak byl mensi gapik a nekolik dirtu, vetsich i mensich, ale zadnej extrem. Na druhou stranu kdyz jsem ty dirtovy skulptury videl poprvy, trochu jsem se zarazil, preci jen se sjezdakem, ale chvilka premlouvani a uz to slo.. Koncim a tesim se na Vancouver az tam budu stat kdesi v lese na lavce a budu si rikat, co ja tady delam, kupte mi kulicky jdu se ucit cvrnkat… ;-)

Mejte se.
 

  • andy-

PS:Vim ze ty fotky nic moc, ale pro dokresleni predstavy..
Bohuzel mam jen pujcenej oldschool fotak a na komp musim do kafarny, takze asi tak. Casem se pokusim neco splasit aby to melo trochu uroven, ale nemuzu nic slibit.

Obrázek k článku

Obrázek k článku

Obrázek k článku

Obrázek k článku

Obrázek k článku

Obrázek k článku

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel cagos karlos 21.6.2005 v 9:42

    pekny Andy...ne ze bych ti nezavidel...ale jednou se tam snad taky dostanu

  • anonymní uživatel Bazy - www.bazyweb.com (bazydh (a) seznam.cz) 21.6.2005 v 9:50

    To město vypadá jak Brno ne? :-D Jinak asi tam bude slušné poježdění...

  • anonymní uživatel Bazy - www.bazyweb.com (bazydh (a) seznam.cz) 21.6.2005 v 9:50

    To město vypadá jak Brno ne? :-D Jinak asi tam bude slušné poježdění...

  • anonymní uživatel koZa 21.6.2005 v 13:27

    toz maju to tam pekne

  • anonymní uživatel Čárys (seven20 (a) volny.cz) 21.6.2005 v 15:01

    Paráda! Ta
    3 svině nakoplá, to muselo bejt "labůžo" na DH :) Bože,až se vrátíš, nechci tě vidět jezdit. Koupím si kuličky. Pa, a užívej !

  • anonymní uživatel ueeeeee (porno (a) drzak.org) 21.6.2005 v 16:23

    heh

  • anonymní uživatel Schwara 21.6.2005 v 17:14

    Ten les plnej dirtu je bozi! jeste ze mas tu xc prupravu ja bych po 5km umrel...

  • anonymní uživatel wroum 21.6.2005 v 18:29

    tak trochu ti zavidim :-)

  • anonymní uživatel Rosťa (x-biker (a) seznam.cz) 21.6.2005 v 19:45

    Toho spesla ti tam nekdo pucil? je sexy :O

  • anonymní uživatel ddd - andy 21.6.2005 v 21:05

    2Rosta:grrrr spesl je muj, rekl ze to beze me pul roku nevydrzi, taxem ho musel vzit s sebou ;-)
    all:hele zatim je to fakt nuda, ty placky jsou docela maly, ale pravda dirty nakopany - ze sjezdakem potrebuju sakra speeda.. A lokalove celkem ceni snahu - stydet se prej nemusim.. Proste, uz se fakt tesim na zapad, az mi tam srazej hrebinek a budu jen mlcky zirat.. ;-)

  • anonymní uživatel Kuba 22.6.2005 v 10:18

    nerad to přiznávám ale moc ti závidim , nechal bych si vrtat koleno abych tam taky mohl , užívej

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí