Pozvánka: Bike Planet Townhill Race - downtown na úpatí Sněžky

Autor: Čert, vydáno: 6.6.2018

Městské sjezdy táhnou nejenom u nás, ale i u našich severních sousedů. Láká tě, jaké je to vyzkoušet si sjezdový závod městem na druhé straně Sněžky?

Karpacz je lázeňské a turistické město na úpatí polské strany naší nejvyšší hory. No a organizace Bike Planet tam už několikátým rokem pořádá závod Bike Planet Townhill Race, který proo letošek zase ještě o kus vytunili a my vás na něj tímto zveme.

Loni jsme se v Karpaczi byli podívat osobně, závod malinko znepříjemnil podzimní deštík, proto se letos termín závodu posunul už na červen. Konkrétně na sobotu 16.6.

Bude váš čekat inovovaná trať, na které najdete lesík v horní části se spoustou kořenů, kamenů ale i hrabanky, asfaltovou dupačku, skok na sjezdovku, spoustu dřevených zatáček, skoků, mostků a kdoví čeho dalšího. Samozřejmě nebude chybět ani doplňkové soutěže, mimo Best Whipu i soutěže v co nejpomalejší jízdě, nejdelším skoku na trati a spoustu dalších. Cen od sponzorů jsou mraky, pro velmi motivační jsou ceny pro vítěze, mimo tradiční igelitky plné věcí jsou ve hře Prize Money!

Vítěz obdrží 1000 zł, což je něco přes 6000 Kč, druhé místo pak 500 zł a třetí 250 zł. Poměrně hustý je, že nejlepší whipař dostane poukaz ne tetování v Arbuz Tattoo Studio ve Wroclavi.

Večer samozřejmě nebude chybět párty, DJ, bordel, dyť to znáte. My tam budem taky! A v rámci střízlivění je možné v neděli kouknout se na závod Uphill Race Sněžka, kde bude 150 závoďáků dupat na Sněžku.

Zkrátka a dobře, v sobotu 16. 6. ve městě Karpacz, Polsko – kousek za hranicemi boží akce a hustej DH závod městem!

Hledáš další info? Klikej na událost na FB a nebo třeba na fejsíčku organizátorů z Bike Planet.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí