WHYTE - vracíme vaše peníze ke kořenům

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 28.6.2018

Whyte jsou anglická kola se zaměřením na trailové a enduro jezdění (a nejen to…), která jsou Čechách a na Slovensku již druhým rokem nabízeny formou přímého prodeje prostřednictvím distributora, naší společnosti Made For Trails s.r.o. Tento prodejní model nám umožňuje se nejenom věnovat přípravě Vašich kol s tou největší péčí a individuálním přístupem, ale dává nám také možnost rozhodovat se, jak budou použity peníze z prodeje. Neprodáváme naše kola po tisících, ale chceme z těchto biků, které si Vy bikeři u nás pořídíte, odvézt část zpět ke kořenům, na traily, na místa, kde všichni jezdíme.

Sami traily budujeme nebo pomáháme udržovat a tak víme, jaké úsilí to představuje a kolik financí to potřebuje. Proto jsme se rozhodli, jak jsme v naší loňské výzvě Černý pátek avizovali, věnovat zisk z této akce 200 Euro tam, kde je ho opravdu potřeba. Neziskovce, která v Česku nebo na Slovensku dobrovolnicky a legálně buduje traily bez velké státní podpory a dotací, prostě kopáčům trailů, srdcařům. Pro tento rok padla volba na neziskovku KoLesom o.z. a jejich Laskomerské Singletraily v Bánské Bystrici.

Parta kolem Paliho vybudovala a provozuje v Laskomerské dolině přes 10 km trailů a má velké plány i do budoucna. Nyní i díky Vašim penězům postavili nový pumptrack, který otevírají právě o tomto víkendu, v sobotu 30.6.2017. Přejeme chalanom z Bystrice GOOD RIDE!

S nápadem „bojkotovat“ černý pátek jako svátek konzumu a slev přišla americká outdoorová firma Patagonia, která veškerý utržené peníze ze svého celosvětového prodeje v tento den věnuje na fond 1% pro planetu. My jsme tuto inspiraci částečně převzali a tak každý rok vracíme Vaše peníze ke kořenům, na budování trailů.

tým Made for Trails s.r.o.
distributor a prodejce WHYTE BIKES pro ČR a SR

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí