GearBest - populární čínský eshop expanduje do Čech

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 20.7.2018

Populární čínský velkoobchod GearBest je druhý největší eshop na světě, stejně jako mnohé další čínské eshopy je zaměřen primárně na elektroniku, ale v jeho sortimentu najdeme například sportovní doplňky, nářadí, ale třeba také oblečení.

V jeho nabídce najdete spoustu tradičních produktů, ale také nekonečnou řadu zajímavých vychytávek. Některé praktické, nad jinými zůstává rozum stát. Asi největší výhodou GearBestu jsou nízké ceny a u vybraných položek i téměř okamžité dodání.

Okamžité dodání? Ano, GearBest má totiž v České republice sklad a distrubuční centrum a tak pokud vyberete zboží, které se v tomto skladu nachází dostanete jej již do druhý popřípadě následující den po objednávce. Nabídku českého skladu najdete na webu skladu G-W-5.

Pokud je zboží expedováno ze zahraničního skladu, doba dodání se samozřejmě prodlužuje, ale stejně jako u českého skladu, poštovné je v drtivé většině případů nulové.

GearBest se vypadá a chová jako klasický eshop. Pokud zvládáte nakupovat z českých internetových obchodů, tak u GearBestu nebudete mít problém. Možná jen s angličtinou, české stránky GearBest zatím nenabízí, musíte si vystačit se strojovým překladem, který je občas trochu kostrbatý. Přestože stránky v češtině nejsou, českou korunu si navolit můžete a okamžitě tak vidíte kolik daný produkt stojí, bez nutnosti přepočtu kurzu.

V nabídce je více jak 100 kategorií a v nich zařazeny tisíce produktů, nabídka je opravdu široká a často se stane, že podobný výrobek najdete v dané kategorii několikrát, pod jiným jménem a za jinou cenu. Pro správný výběr pomůžou i uživatelské recenze, kde si okamžitě můžete přečíst silné a slabé stránky produktu.

GearBest jsme domluvili spolupráci a pokusíme se pro vás vybrat a prakticky otestovat zajímavé výrobky, které by se dali využít především při ježdění na kole. Pokud máte tip, co bychom měli prubnout, dejte nám vědět do komentářů.

/* Obchodní sdělení. */

Diskuze

  • anonymní uživatel :D (Made (a) China.cz) 20.7.2018 v 22:00

    Bůh svolal zástupce Česka, Ruska a Číny.

    Čechovi Bůh řekl:"Vy Čechové moc pijete pivo, do měsíce to zlepšete nebo zmáčknu toto červené tlačítko a vymažu tak vaši zemi."
    Rusovi Bůh řekl:"Máte mizernou politiku, jestli to do měsíce nezlepšíte, zmáčknu červené tlačítko a vymažu tak vaši zemi."
    A Číňanovi řekl: "Vy vyrábíte strašný šmejdy, jestli to nezlepšíte, do měsíce zmáčknu červené tlačítko a vymažu vaši zemi."

    Po měsíci opět přišli tři zástupci zemí.

    Čechovi Bůh řekl: "Vy už to pivo tak nepijete."
    Rusovi Bůh řekl:"Ta vaše politika je taky už lepší."
    A Číňanovi řekl:"Vy vyrábíte pořád strašný šmejdy. Zmáčkl červené tlačítko a nic se nestalo, zmáčkl podruhé, nic se nestalo. Ze strany se podíval na tlačítko a spatřil nápis Made in China.

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 20.7.2018 v 22:42

    DK!!! Co to k..a s váma je? Ádoše poslat na vás !!! :)

  • anonymní uživatel Miras 21.7.2018 v 5:46

    :-D jo! Ádoše redaktorem! Ne, šéfredaktorem!

  • anonymní uživatel Mara 21.7.2018 v 9:51

    Rad bych si poslechl basen a precetl test k tomuto ebajku: www.gearbest.com/... Še še. :)

  • anonymní uživatel starapanna 21.7.2018 v 14:25

    Na rozdíl od ostatních vtipálků, tak já si chvilku celý eshop prohlížel a došel jsem k tomuto závěru:
    1) Jakékoliv prvky sloužící k ochraně si tam koupit nechceš
    2) U doplňků bude třeba vybírat hodně pečlivě, nic nenasere tak, jako když ti třicet kilákú od domova v noci přestane svítit baterka jen tak z ničeho nic
    3) Nic si nevyzkoušíš
    4) Ve skutečnosti to neni ani levnější
    5) Na svém hobby přece nebudeš šetřit takovým způsobem
    6) Tento článek je opravdu potvrzením, že tento web jde do kopru a redaktoři, kteří jsou si toho vědomi, se z toho ještě snaží na poslední chvíli něco vytřískat.

  • profilová fotka CanaLL 21.7.2018 v 17:15

    karbo... kartoňáky z aliexpresu do každé rodiny! :D

  • anonymní uživatel pps 21.7.2018 v 19:14

    2 starapanna: Vidím to úplně stejně. Místo toho, aby jako odborníci na cykloproblematiku, doporučovali kupovat pořádné a osvědčené (nejen v rámci bezpečnosti, ale i doby výdrže) komponenty a doplňky, tak dělají reklamu na e-shop s mrdkama. Přijde mi, že DK v poslední době jednou za čas udělá jeden krok v před a vzápětí, ne dva, ale rovnou tři kroky zpátky. Z webu, kde dřív byli zajímavý články a recenze se stal druhořadej blog. A nedají si říct a nedají... Komu není rady....

  • anonymní uživatel Bobeš 22.7.2018 v 15:22

    v poslednim je napsano : /* Obchodní sdělení. */
    melo by to byt hned v zahlavi pokud tomu tak je

  • anonymní uživatel S. P. A 23.7.2018 v 16:31

    Pps-souhlasím

  • profilová fotka Ádoš 23.7.2018 v 20:24

    no jo, koukám, že ze mě máte dobrou bžundu a berete mě jako místní kolorit :-) třeba jednou sami pochopíte, proč se k tomu stavim negativně - netřeba se rozepisovat, starapanna a pps to vyjádřili jasně

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí